≫ 

Miljana Kulić rasplakala fanove porukom za rođendan sina: Odagnao si mi svaku tugu, najveća srećo...

- Najvažnija stvar koju sam u životu uradila je što sam postala tvoja majka - napisala je Kulićeva

  • 16
Zadruga 4, Finale Miljana Kulić Foto: Nikola Tomić

Sin rijaliti-zvezde Miljane Kulić danas proslavlja 3. rođendan, a povodom toga, njegova ponosna mama oglasila se na svom Instagram profilu.

Naime, Kulićeva je želela javno da iskaže koliko joj sin Željko znači u životu i koliko je srećna što ga ima pored sebe.

- Ulepšao si svaki moj dan i svaki događaj, upotpunio svaku prazninu i odagnao svaku tugu. Ti si najveća sreća koju sam dotakla i najvrednije što mi je život darovao - napisala je Miljana na Instagramu i dodala:

- Najvažnija stvar koju sam u životu uradila je što sam postala tvoja majka. Srećan rođendan, bebice moja - napisala je Miljana Kulić na svom Instagram profilu.

Inače, tokom sinoćne emisije Zadruga - Narod pita, Marko Janjušević Janjuš je oštro prokomentarisao Miljanu, za koju smatra da treba da bude sa detetom i porodicom, umesto u etno-selu sa Lazarom Čolićem Zolom.

- Oni su u nekom ozbiljnom ludilu. Pozvao sam tetka Mariju i pitao sam je kako je i šta radi. Ona je dobra žena, a sve što je komentarisala,dobro je rekla. Ovo nije u redu sa Miljanine strane, evo danas je Željku rođendan. Voleo bih da Miljana ode u Niš i bude sa svojim sinom - rekao je Janjuš i dodao:

- Miljana i Zola su do juče bili u etno-selu, ne znam da li je Miljana otišla kući, rekla mi je da je Željku rođendan. Voleo bih da ode kod Željka, to bi bilo najpametnije. Treba da bude sa tatom, mamom i Željkom što pre - zaključio je Janjušević.

Video: Ne znaš ti kada smo se Zola i ja pobili za Željkov rođendan iza kuće: Miljana o ratu i miru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    27. jul 2021 | 12:41

    Lako je voleti dete na daljinu

  • Krlja

    27. jul 2021 | 14:03

    Od 36meseci koliko mali ima provela je sa njim 4 meseca....STRASNO... i ona je majka....a sad se kao nesto pros..ava...ccc

  • Goran

    27. jul 2021 | 12:06

    Posto je paradajz na Zlatiboru? Zna li neko?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA