Snežana Borjan dobila poruke povređenih žena, nakon što je žestoko prozvala Sanju: Plakala sam!

Borjanova supruga je izjavila da ništa ne bi bilo tako problematično da se Sanja samo izvinila svim ženama koje su se našle uvređene

  • 9
Sanja Marinković i Snežana Borjan

Sanja Marinković i Snežana Borjan, Foto: A. Nalbantjan, ATA Images

Snežana Borjan, žena poznatog golmana Crvene zvezde, Milana Borjana, tvrdi da je voditeljka Sanja Marinković napravila "problem"damama, postavivši slike punijih žena uz neprikladne komentare.

Ona je izjavila da ništa ne bi bilo tako problematično da se Sanja samo izvinila svim ženama koje su se našle uvređene zbog neprikladnog komentara.

- Ja nisam došla ovde da pričam o Sanji Marinković, već da govorim o jednoj mnogo važnijoj temi. Nas prate mlade devojke, koje mogu postati veoma frustrirane što ne izgledaju kao zvezde sa društvenih mreža ili što nemaju dovoljno novca za luksuzna putovanja i zato treba biti obazriv - rekla je Borjanova supruga.

Ona je priznala da je i sama imala problem sa kilogramima u mladosti.

- Kad sam pročitala poruke povređenih žena koje su mi stigle, plakala sam. Ja sam imala problem sa kilogramima u mladosti, ovo sad prvi put kažem i pronašla sam se u tim porukama. Bila sam jako anksiozna zbog toga. Žena ženi treba da bude drugarica, a ne kamen spoticanja - rekla je Sneža za "Kurir".

Podsetimo, nakon što je Sanja snimala žene koje nisu mršavice, a koje su bile tik do nje u akva parku, Snežana je javno prozvala voditeljku uz komtar da joj je drago što ona i njen suprug nikada nisu gostovali u njenoj emisiji.

- Sanja Marinković je nekoliko puta zvala mog supruga i mene da gostujemo u emisiji "Magazin In" i nikada se nismo odazvali pozivu, ne zato što nismo hteli, već zato što nismo imali vremena... Sada sam srećna zbog toga! - napisala je Snežana tada.

- Otkud ideja da slikaš bilo koga koga ne poznaješ i postaviš na svoj stori, podsmevaš se na jedan jeftin i perfidan način koji ne priliči ni devojčicama, a ne nekome ko se hvali šerom emisije i ima toliko godina, da bi prikazala sebe kao nekoga ko je mršav i disciplinovan? To su parametri današnjice ko je koliko zgodan? Šta je sa moralom, etikom... šta je sa mozgom? - poručila je Bornajnova suprua pre nekoliko dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😎

    30. jul 2021 | 20:29

    Dokone Srpske žene koje žive na društvenim mrežama. Da su morale da nešto rade na ovoj paklenoj vrućini ne bi im padao na pamet Fejsbuk i Instagram.

  • Mara

    30. jul 2021 | 19:32

    A sto ova prdunjeca. Ko pita nju u zivotu za misljenje.

  • Ia

    30. jul 2021 | 19:28

    Sneza koristi Sanjinu glupost da kupi jeftine poene, tj. simpatije iskompleksiranih zena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA