≫ 

Maja se zaigrala u Fotošopu, pa iskrivila zid i deformisala svoju ruku - komentari su hit

"Maja je nova Ana Korać, sad je i u Fotošipu kopira", "Maja iskrivila zid u hotelu", "Ženo, deformišeš sve oko sebe", "Ne koristi ona Fotošop, zid je inače kriv", "Nova kraljica Fotošopa", neki su od komenatara

  • 12
Maja Marinković Maja Marinković, Foto: Nikola Tomić

Bivša rijaliti učesnica Maja Marinković trudi se da što bolje izgleda, pa koristi Fotošop, zbog čega krivi bukvalno sve oko sebe.

Nakon izlaska iz rijalitija Maja je aktivna na društvenim mrežama gde svakodnevno objavljuje svoje fotografije. Ona je sada u Budvi pa svoje pratioce časti kadrovima u bikiniju i provokativnom izdanju.

Međutim, pored njene figure, svi su primetili da su stvari oko Maje iskivljene, jer je svoje telo sužavala i širila gde želi, pa je promena uticala i na ambijent.

Maja je pozirala u srebrnoj haljini, u prvom planu je njen nerealno uzak struk kao i ispupčena zadnjica, a iza nje - zid hotela je iskrivila. Takođe na fotografiji na kojoj je pozirala u bikiniju suzila je struk, pa je tako deformisala i svoju ruku.

Marinkovićeva je pozirala i u bazenu u bikiniju, a kako ono na čemu sedi ima kockice, Maja mu je koristeći Fotošop promenila oblik.

"Maja je nova Ana Korać, sad je i u Fotošopu kopira", "Maja iskrivila zid u hotelu", "Ženo, deformišeš sve oko sebe", "Ne koristi ona Fotošop, zid je inače kriv", "Nova kraljica Fotošopa", "Za one koji nisu studirali medicinu, ovo se zove otvoreni prelom ruke", neki su od komenatara.

Video: Maja Marinković se sveti Janjušu: Vreo snimak iz kupatila u minijaturnom fluorescentnom bikiniju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    30. jul 2021 | 23:06

    Moja je baba cesto govorila "kad bog kazni uopste se ne šali" ovu maju je kaznio dva puta, jednom sto je izopacila svoje mlado lice a drugi put sto zeli da lici na Anu Korac.

  • Markoooo

    30. jul 2021 | 22:37

    Radodajke.Ne daju samo onom ko ih nece.

  • Gogac

    30. jul 2021 | 22:34

    Ne vidim razlog zasto to radi,zasto uporno kopira Anu???? I jedna i druga su ljudski odron,ne zna se koja je gora.Mozda Ana za nijansu,jer ona nikad' ne bi bila sa nekim ko nema para.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA