≫ 

Šokantna objava Bikovićeve bivše: Lažno se predstavlja, zbog njega nisam živela svoj život!

- Primati negativne poruke od stranaca, da će me ubiti, da umrem, čitati svakakve uvrede - umorna sam. Egocentrizam ove osobe prešao je sve granice - napisala je ova plesačica

  • 38
Miloš Biković, Arina Vološina, Voloshina

Miloš Biković, Arina Vološina / Foto: Tanjug/Sava Radovanović, Instagram/arinavoloshina

Arina Vološina objavila je na svom zvaničnom Instagram profilu podužu poruku koja se tiče Miloša Bikovića, te emotivne veze u kojoj su, kako ona tvrdi, bili čak godinu dana.

Ova mlada lepotica kaže da je "gajila nadu da u njemu ima nečega ljudskog", a to je i previše blago u odnosu na ostale tvrdnje koje je iznala o srpskom glumcu.

- Oko godinu dana nisam živela svoj život, pošto sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovek pomene Boga na svakom koraku). Imala sam poslednju nadu da u njemu ima nečeg ljudskog. Ali, 31. jula sve je potpuno raspršeno. Čovek se ponašao veoma grubo - napisala je Arina.

U početku, kada se pojavila informacija da smo zajedno, odmah sam predložila da kažem da nemam ništa s njim - nastavila je i dodala da joj je Biković tada rekao da se neće više skrivati, ako su mediji već shvatili da su zajedno.

Ipak, kada se sve saznalo, promenio se prema meni, udaljio se, ohladio, a ja sam slušala sve što mi govori - tvrdi ova devojka.

- Kada se to dogodilo, njegova reakcija, ponašanje i odnos prema meni su posebna priča. Samo nemoj da reaguješ. me odgovaraj i ne briši. Uradila sam upravo to. Slušala sam sve što mi je rekao. Danas mu nisam devojka, pa mi je lakše da govorim o situaciji tako da više nema nagađanja i pitanja - objasnila je Arina.

Primam negativne poruke od stranaca, da će me ubiti, da umrem, čitati svakakve uvrede - umorna sam. Egocentrizam ove osobe prešao je sve granice. A one vrednosti o kojima priča, ne zna za njih, a vidi samo sebe, ne poštuje vreme, rad, zdravlje drugih ljudi. Posebno kada je u pitanju blisko okruženje. Osećaj odgovornosti i osećaj krivice za njega je najstrašniji, jer ga to guši, u takvim trenucima morate misliti ne na sebe, ne na svoju udobnost i ne na svoje ja. Životne situacije koje su se razvile otkrile su unutrašnjost osobe sa svih strana - zaključila je Vološina.

Ovim povodom upitali smo Miloša za komentar, ali do momenta objavljivanja ovog teksta odgovor nismo dobili.

Podsetimo, vest da Miloš ima novu devojku i da je reč o Arini u srpskoj javnosti odjeknula je u maju 2021. godine.

Glumac je tada snimljen na večeri magazina "InStyle" u društvu ove atraktivne ruske plesačice, inače šampionke u plesu koja je do sada osvajala brojne nagrade.

Video: Biković se snimao go i zadihan: Dame, ne želite da propustite ovaj vreli snimak iz saune!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojša

    1. avgust 2021 | 18:51

    Gledao sam gostovanje na K1 Bikovica o kome sam do tada imaopozitivno misljenje a onda sam video kakav jeto egocentrik i umisljen lik. Ni jedna recenica nije bila prirodna, sve je bilo gluma, a vulkan samozaljubljenosti, egocentricnosti kuljao je iz njega. Tako da na moju veliku zalost verujem 100% sve sto je napisala Arina Volosina. Nije kasno mozda da se otrezni od para koje su ga zapljusnule i koje su mu udarile u glavu. Bilo bi dobro, ali sumnjam da to vise moze ispraviti.

  • Zoki ZH

    1. avgust 2021 | 18:14

    Upoznao sam ga, običan uobrazenko i ništa više.

  • Aleksandar

    1. avgust 2021 | 17:12

    Za ovakvu lepoticu potreban je pravi muškarac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA