≫ 

Boban Rajović je dva puta bio u zatvoru: To je veliko iskustvo u životu

Pevač je otkrio na koji način je prekršio zakon

  • 2
Boban Rajović Boban Rajović, Foto: Nenad Jakovljević Nexy

Pevač Boban Rajović bio je u zatvoru dva puta, a greške koje je pravio u mladosti reklo bi se da su ga naučile pameti, iako se ni zbog čega ne kaje u životu.

Naime, on je ispričao kako su izgledali dani kada je bio pritvoren i kako je uticalo na njega.

Da je bilo drugačije, ko zna šta bi tu bilo. Zatvor me je dosta promenio i kada bi se sada vratio iz početka, opet bih sve isto uradio. Ko god nije bio u zatvoru mislim da je propustio dosta toga u životu – rekao je Rajović i istakao da se ne stidi svoje prošlosti, te da mu je to bilo dragoceno iskustvo.

Ne bih savetovao, ali to je veliko iskustvo u životu i ko god nije bio ne može da zna šta je to. I samo da napomenem zatvor nije nešto zbog čega se kajem. U zatvoru sam bio zbog saobraćajnih prekršaja. U jednoj sređenoj državi ideš u zatvor zbog nekoliko saobraćajnih prekršaja, prolaska kroz crveno svetlo i svađanja sa policajcem koji te je zaustavio. Iskren da budem, voleo bih da idem u taj zatvor o kom vam pričam, bar jednom godišnje, pošto je tamo kao da si na odmoru. To je otvoreni zatvor, možeš da izađeš kad god hoćeš – objasnio je Rajović za Alo.

Na pitanje da li je osetio nekada da ga kolege ne vole, on je istakao da ne bi voleo da je tako.

- Ja bih zaista voleo da me ne mrze, ali u raznim situacijama sam osetio da sam mnogima prst u oku. Ja realno nikome nisam naudio, ja se borim za svoju porodicu, veliki sam borac i niko u stvari ne zna pravu istinu jer nije sve tako sjajno i bajno kao što izgleda i ja ne želim da verujem da me neko ne podnosi.

Video: Pitali smo Bobana Rajovića u kakvom je odnosu s glumicom s kojom je uhvaćen: Bili su veoma prisni!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    2. avgust 2021 | 03:53

    Па да ли и ми да пробамо!?

  • Deda

    2. avgust 2021 | 17:07

    Mislio sam rece " to mi je najveca sramota" kad pise iskustvo. 😵

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA