Fran o Anđeli Veštici: Mnogo je laži izgovoreno sa njene strane

Ona ima Only fans, svako radi kako je dobro za njega - ispričao je Pujas

  • 6
Fran Pujas i Anđela Veštica

Foto: Nikola Tomić, Marko Jovanović

Bivši zadrugar Fran Pujas nakon burne veze sa Paulom Hublin tokom ucešća u rijalitiju "Zadruga 4", ne namerava da se vraća bivšoj ljubavi i tvrdi da više ne razmišlja o njoj.

Naime, on je sada progovorio o odnosu sa Anđelom Vešticom, sa kojom je imao aferu nakon napuštanja rijalitija, koju je ona i obelodanila na svom Instagramu.

- Ne bih voleo produbljivati taj odnos. Mnogo je laži izgovoreno i sa njene strane, tako da ne želim komentarisati i ulaziti u rasprave sa njom. Nemam predrasude ni prema čemu. Ona ima Only fans, svako radi kako je dobro za njega - zaključio je Fran za Alo.

Podsetimo, Anđela Veštica nije krila simpatije prema bivšem učesniku Zadruge Franu Pujasu, a otkriveno je i da su se videli nakon njegovog izlaska iz rijalitija.

Nakon ovoga, ona nije imala lepe reči za Frana, a na svom Instagramu je i napisala da je, kako je navela, da je on "propast".

- Ne kažem da sam odbila, pristala sam jer si interesantan. Ostalo, dečko ti si propast i propalitet - poručila mu je ona tada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rule

    3. avgust 2021 | 22:06

    Zna posao ova ima na pornhubu

  • DARKO 100%

    3. avgust 2021 | 22:14

    Toliko lepe mladosti a sta uradise od sebe i svog fizickog izgleda,neverovatno koliko je danas ljudski mozak u deficitu

  • Ал јазеера

    3. avgust 2021 | 22:35

    Ко су ови фрикови???Па овима не треба давати ни грам пажње,где су нам генији,спортисти,хуманитарци...о њима се ретко пише

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA