≫ 

Oni su ostali bez honorara: Zivot im se promenio posle rijalitija, a iz Zadruge su izasli bez dinara

Oni su se oglasili povodom novčanog gubitka

  • 0
Tara Simov, Nenad Aleksić Ša, Vladimir Tomović Tara Simov, Nenad Aleksić Ša, Vladimir Tomović Foto: Nikola Tomić

Učesnici rijaliti programa Zadruga svake godine potpisuju ugovore u kojima jasno pišu pravila, koja oni moraju da poštuju kako bi dobili svoj honorar na kraju sezone, a često se dešava da zadrugari toliko kazni naprave da na kraju ostanu bez honorara.

Oni su se oglasili povodom njihovog gubitka.

Milan Janković Čorba je otkrio da je rijaliti napustio bez dinara. Sa druge strane, njegova devojka Teodora Bilanović je otkrila da nije proveravala stanje na računu, pa su na kraju Čorba i ona uštedeli novac pre rijalitija, te su ga za ovu priliku trošili.

- Uspeo sam da zaradim nulu. Izašao sam bez honorara, ali nisam očajan jer nosim mnogo lepa iskustva. Ovde sam se pokazao i kao kuvar i kao muzičar, osvojio sam devojku koju puno volim i koja me podržava u svemu, tako da mi nije krivo što sam izgubio jer znam da sam dosta toga dobrog ovde naučio i pokazao sam sebe. Promovisao sam srpske enklave na Kosovu u ovom formatu ovde i mnogo sam zadovoljan - rekao je Čorba za Srbija Danas.

Tara Simov je diskvalifikovana iz rijalitija i samim tim osim što je ostala bez honorara, produkcija je od nje potraživala 50.000 evra na ime kazne. Njen dečko, Nenad Aleksić Ša, potpisao je ugovor u kojem će platiti Tarin dug ružičastoj televiziji, ali bez Tarinog pristanka, to se nije desilo. Ovo su potvrdili i njih dvoje. Ša je izgubio 20.000 evra zbog kazni koje je dobio u rijalitiju.

Vladimir Tomović je bio diskvalifikovan iz rijalitija jer je ucenjivao produkciju. On je imao zakazano ročište, koje je odloženo, u šta je on bio i te kako upućen, ali je i dalje nastavljao da ucenjuje produkciju i i to tako što je, kako se navodi, odbijao da jede i pije.

On je istakao da neće dati novac ovoj televiziji.

Sve i ako budem trebao da idem na robiju od 100 godina, otići ću, ali da se zna da sam krvavo zaslužio svaki dinar koji sam dobio od Pink televizije, a to što me tuže, mogu da me tuže do kraja života.

- Oni su mašina, moć, a ja sam seljak iz Bara, neću da klečim ni pred kim. Sve i da imam milione, neću dati pare. Tužili su me, ali nisam ispoštovan. Krvario sam godinu dana, sedam meseci sada, četiri meseca prošle Zadruge, jedan mesec u Zadruzi 2, znam čega sam se sve odrekao, pare koje sam uzeo sam zaslužio - rekao je Vladimir za Republiku.

Filip Car je toliko puta kažnjavan zbog nasilničkog ponašanja da je po izlasku iz "Zadruge" dužan televiziji.

- Kažnjen sam mesečnim i tromesečnim honorarom, a tek nedeljnim milion puta. Sedim ovde za džabe, a kad izađem, moraću da vraćam novac produkciji. U poslednje vreme se trudim da ne pravim probleme da ne bih gomilao dug - rekao je Car.

Hrvatica Paula Hublin u finalu "Zadruge" zauzela je deseto mesto, a iz rijalitija je izašla bez i jednog dinara. Kako je otkrila, ona je sav honorar izgubila zbog svađa i skandala.

- Ušla sam u "Zadrugu" zbog karijere, niti zbog plasmana, niti zbog para. To se videlo, ja sam i ovako sve pare izgubila. Nije me bilo briga za pravila. Izgubila sam sve već na početku rijalitija i sa tim sam se pomirila - rekla je Paula.

Video: Moraće da se opravda za sve što je radila: Tara ne ispušta Ša iz ruku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA