≫ 

Milca Pavlović o detinjstvu, ali i vezi sa Nikolasom Saveljićem: "Sve ide kao po loju"

- Ono što su mene baka i deka naučili je jako važno - istakla je pevačica

  • 0
Milica Pavlović Foto: ATA Images
Milica Pavlović Milica Pavlović, Foto: ATA Images

Pevačica Milica Pavlović retko govori o emotivnom životu, ali su je kamere "uhvatile" u društvu Nikolasa Savlejića, a odale su ih i fotografije na Instagramu sa zajedničkog letovanja.

Naime, ona je sada na pitanje kako održava vezu na daljinu sa pomenutim vaterpolistom i da li je zamaraju putovanja Srbija - Crna Gora, kao i kad će svadba, kroz smeh odgovorila:

- Doći će sve u pravo vreme. Sve ide kao po loju!

Milica je tokom odrastanja najveću podršku i vetar od leđa dobijala od bake i deke, danas je ponosna na detinjstvo i odrastanje na selu, a kako kaže, divne uspomene često prepričava sa prijateljima.

- Baš sam bila kod drugarice u Nišu koja mi je drugarica iz srednjoškolske klupe. Pričale smo na temu toga koliko je bitno što smo imali osnove kakve smo imali, u mom slučaju to su baka i deka. Prisećali smo se kako je bilo, nisam imala nižu muzičku školu, a poželela sam da upišem srednju i morala sam da polažem diferencijalne ispite, tu razliku, i da brže naučim to što su oni učili šest godina. Bio je i taj famozni momenat dolaska u srednju školu i kad u hodniku nekako u pogledu tražiš da te prihvate - kaže ona za Blic i dodaje:

Dete si sa sela, sve su to gradska deca i poznaju se šest godina unazad, nekako sam bila nova, a imala ljubavi za sve, bila druželjubiva i komunikativna. Pričali smo baš o tome da je jako bitno kako se postave ti temelji. Ja kažem, ono što su mene baka i deka naučili je jako važno, počev od toga da ko god prođe pored kuće kažeš mu dobar dan, dobro jutro, da kad dođe majstor pitaš ga da li želi nešto da popije.

- Kada sam došla u Beograd kasnije bio mi je šok da kada nekom u zgradi kažem dobar dan, on mi ne uzvrati. Majstor kada dođe ja ga pitam šta će popiti i ponudim ga, on se iznenadi i ustručava, kaže: “Pa to ovde niko ne pita!”. Kako ne pita, pa vi ste žedni, možda gladni, sve što se ima na stolu iznese se. To odrastanje na selu, sa bakom i dekom, te vrednosti koje sam pokupila od njih, to je neprocenjivo, nešto što i te kako fali novim generacijama jer žive u instant vremenu i odrastaju sa tim da vide mamu i tatu koji su se izborili za normalne funkcije i imaju normalne plate na državnom niovou, a sa druge strane gledaju Instagram publiku gde neko za jedan post dobije par hiljada evra. Sad se oni nalaze u tom raskršću, šta trebam da radim, gde trebam da idem? Da li da biram ovaj lakši put ili da gledam primer mame i tate.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA