≫ 

Jelisaveta je prava bomba u bikiniju! Svi gledaju detalj koji je dobila od Teodosića

Glumica je pokazala zašto važi za jednu od najzgodnijih mama na javnoj sceni

  • 5
Jelisaveta Orašanin Teodosić Jelisaveta Orašanin, Foto: Instagram.com/jagodenamagli

Popularna glumica Jelisaveta Orašanin svojom vitkom linijom ne prestaje da privlači pažnju javnosti, a njena poslednja fotografija izazvala je brojne rekacije.

Jelisaveta već neko vreme boravi u Crnoj Gori, sa sada je objavila sliku u bikiniju i pokazala zašto važi za jednu od najzgodnijih mama na javnoj sceni.

Glumica se sunčala pored vode, mokra i preplanula, sa širokim osmehom na licu. Na sebi je imala crni bikini, a u prvom planu su njeni trbušnjaci i duge noge.

Međutim, na slici svima je za oko zapao prelep prsten na Jelisavetinoj desnoj ruci, koji je dobila od muža, košarkaša Miloša Teodosića.

"Predivna si", "Prelepa i prezgodna", "vau, kakva figura", "Trbušnjaci kidaju", "Najgodnija mama", "Prelep je pristen", "Ovako izgleda srećna žena, nikad bolje i lepše", neki su od komentara.

Podsetimo, Jelisaveta i Miloš Teodosić dobili su drugo dete u januaru ove godine, a glumica je vrlo brzo uspela da vrati savršenu liniju koju je imlala pre trudnoće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😋

    8. avgust 2021 | 11:27

    Previše muškobanjasta.

  • XNXX

    8. avgust 2021 | 11:26

    Kakva crna bomba, ne moze ni petarda da bude!!!

  • Boki

    8. avgust 2021 | 11:22

    Imam ženu, bije kao Rambo 🤣 stopala 42, ramena kao u drvoseče, o faci ni da ne komentarišemo. Žena je da bude ženstvena 😊

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA