≫ 

Sanja Stanković: Dobila sam gomilu pretećih poruka jezivih sadržaja

Bivša zadrugarka je u strahu zbog pretnji koje dobija

  • 5
Zadruga 4, Finale Foto: Nikola Tomić

Sanja Stanković našla na meti opasnih ljudi koji ne biraju sredstva kako bi zastrašili bivšu zarugarku, ona se oglasila i otkrila kako se oseća i o čemu se zapravo radi.

Naime, ona je potvrdila da je dobila preteće poruke

- Istina je. Dobila sam gomilu pretećih poruka jezivih sadržaja, i da će me živu zakopati i da me više neće biti - započela je ona, pa dodala: 

- Prete mi, a ne znam ni zašto ni o kome se radi. Užasnuta sam i van sebe, ne znam šta da radim, ali ako budu nastavili sa svime ovim, idem u policiju.

- Ne želim ni da pomislim da je ovo sve neka sprdnja... Ne znam ni ko bi se šalio na ovakav način. Ipak, nadam se da jeste neslana šala, ali stvarno nije u redu da mi ovako nešto neko radi, evo i sad se tresem kad pričam sa vama... U šoku sam – otkriva Sanja za Pink.rs.

Video: Sanja i Matora otvaraju vrata svog ljubavnog gnezda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ajo

    9. avgust 2021 | 00:50

    Ko bre tebi preti? Ti si izgibila klijente jer si se srozala i po rijalitiju pala na najnize grane da bi ostala tamo sto duze i sada niko nece da ti plati pice da budes pored njega na splavu. Nekada si glumila visoki klasu a sada si spala da ides sa ljudima za 50-100eura moras opet do dubajija da odradis sta treba preko one drugarice sa fontane. Pozdrav za Sanjicu sa fontane od drugara i njene drugarice

  • 🔴🔵⚪

    8. avgust 2021 | 23:42

    Majko moja, na sta lici ova zena! Imas li ogledalo, sestro slatka??

  • Nenad

    9. avgust 2021 | 06:17

    Moja ti..mozes misliti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA