≫ 

Izraz lica mu je urnebesan, ali niko ne gleda Bikovićevu glavu, već donji deo slike

Miloš je prizorom obradovao mnoge dame

  • 10
Miloš Biković Miloš Biković, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Popularni glumac Miloš Biković uživa na letovanju u Hrvatskoj, a novom fotografijom, bez majice, oduševio je svoje obožavateljke.

Biković je napravio selfi na jahti, a zbog jakog sunca, napravio je veoma čudan izraz lica, međutim, sudeći po komentarima, mnoge dame nisu gledale u njegovu glavu, već nešto drugo.

Deluje da su žene ipak posmatrale donji deo slike, gde je Miloševo telo bez majice. Primetno je da glumac redovno trenira, pa ne čudi što se naziru svi mišići i vide iskesani trbušnjaci.

Glumac je dobio brojne komplimente na račun izgleda, a nisu izostale ni bračne ponude i duhoviti komentari, osebno sada kada se zna da je Miloš slobodan.

"Blago tebi, očigledno nemaš taj problem, ja sam prelep i niko ne komentariše da sam zgodan", "Oženi me!", "Jedan od najzgodnijih glumaca", "Odlično izgledaš", "Kako normalan čovek, nimalo iskompleksiran", "Možeš li da me oženiš?", "Dokle ja da komentarišem tebi slike da bi me primetio?" neki su od komentara.

Podsetimo, Biković je već neko vreme u Hrvatskoj, gde mu društvo prave koleginica i drugarica Jelisaveta Orašanin i njen suprug, košarkaš, Miloš Teodosić.

Miloševu fotogrtafiju kojom je, kako izgleda, oduševio mnoge dame, pogledajte u galeriji iznad, ali i još neka glumčeva izdanja.

Video: Biković skočio u more sa jahte koja je jurcala blizu 50km/h: Opklada je opklada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA