≫ 

Provocirala je vrelim i sređenim kadrovima, pa objavila ovo: "Nives, ovo ti je najružnija slika"

Hrvatica je poslala snažnu poruku ženama, ali su reakcije fanova bile oprečne

  • 2
Nives Celzijus Nives Celzijus; Foto: Instagram/nivescelsius

Hrvatica Nies Celzijus objavila je svoju, kako je napisala, najružniju fotografiju iz telefona i izazvala brojne reakcije i komentare svojih pratilaca na društvenim mrežma.

Nives ovog puta nije pozirala, već se slučajno uslikala, bez šminke, idealne poze, dobrog ugla, svetla... Ona je poslala snažnu poruku ženama.

- Svi mi želimo biti lepi! Zauzmemo pozu koju smatramo najboljom, ispravimo ramena, uvučemo stomak i zamrznemo osmeh. Nekad upali, nekada ne. Nekad uspemo potisnuti nelagodu, nekad zamrznemo naš najljepši trenutak, učestalije najružniji. Taj najlepši zadržimo, s radošću podelimo, najružniji izbrišemo iz svih memorija - napisala je i dodala:

- Svi mi nosimo i ono najlepše i najružnije u sebi. Znate one trenutke kada tražimo nešto u telefonu i greškom upalimo kameru uprizorivši svoje najgore stanje - lice u nespremnoj pozi, s podbratkom iz nepoželjnog ugla, dlačicama koje znatiželjno vire iz nosa, porama na nosu koje su iz tog ugla toliko velike da bi nas mogle progutati i bubuljica na bradi koji bi svaki tren mogao eruptirati?

- Jesmo li mi taj trenutak? Jesmo! Ali smo i više od tog neočekivanog zbira piksela na fotografiji! Ovo je moja trenutno najružnija fotografija u telefonu, nastala slučajno. Već sledeća, u kontroliranim uslovima, izgleda korektno. Posedujete li i vi slične fotke i jeste li ih spremni plasirati dalje od vlastitih očiju? - poručila je.

"Prelepa si svakako", "Prirodna, to je najbitnije", "Svaka čast na htabrosti", "Preružna si", "Nije sve idealno", "Svi smo mi nesavršeni ljudi", "Spontana fotka i nije ruzna", "Užasno izgledaš", "Tako si samouverena", neki su od oprečnih komentara.

Video: Hoće seks na vrhu stadiona, a ne uspeva da se popne ni na balu sena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA