Grand se oglasio o honorarima članova žirija, prvi put otkrili tačnu mesečnu platu Saše Popovića

- Kako je Grand produkcija prodata, Saša Popović kao predsedavajući član žirija, radi kao kreativni direktor našeg takmičenja - navodi se

  • 44
Finale Zvezde Granda 2021 Saša Popović, Foto: ATA Images

Grand produkcija oglasila se o honorarima članova žirija muzčkog takmičenja "Zvezde Granda", a prvi put su otkrili taču cifru koju Saša Popović dobija kao mesečnu platu.

Saopštenje Grand produkcije prenosimo u celosti:

- Naviknuti na činjenicu da godinama unazad nova sezona "Zvezda Granda" okupira veliku pažnju javnosti, te da se svakog avgusta spekuliše na temu naših članova žirija, uz svo razumevanje medija, natpise na temu honorara u našem takmičenju moramo oštro demnatovati.

- Astronomski iznosi koji se spominju kao honorarni za ucesce u emisiji, aposutno ne odgovaraju istini, s obzirom na to da niko od članova žirija nema nikakav ugovor o dobijanju pomenutih iznosa, niti ih dobijaju.

- Takođe, kako je Grand produkcija prodata, Saša Popović kao predsedavajući član žirija, radi kao kreativni direktor našeg takmičenja za šta inkasira honorar od 2.000 evra, iliti 236.000 dinara, koliko iznosi zvanični srednji kurs Narodne banke Srbije, što se moze proveriti.

- Sve ovo napominjemo kako se javnost ne bi dovodila u zabludu, te naši članovi žirija predstavljali kao neprofesionalci, koji se svađaju zbog visine nečijeg honorara, jer je reč o ljudima koji imaju ozbiljne karijere i mimo našeg takmicenja.

Video: Ovo su njihovi naslednici: Suzana Jovanović i Saša Popović prvi put u javnosti sa decom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VRS

    14. avgust 2021 | 10:48

    Dosta vise promovisanja muslimana, hrvata, makedonaca, crnogoraca u Beogradu, nemam nista protiv tih ljudi al iz dna duse svi mrze Srbiju i srpski narod a dolaze u Beograd po pare i slavu, sikter bre, u svoje zemlje i pevajte tamo, muka mi je kad vidim dodvoravanje i podilazenje pojedinog clana zirija ovim iz FBiH, toliko providno

  • Boban

    14. avgust 2021 | 12:00

    Trebalo bi vas zabraniti. Uništili ste muziku u Srbiji. Preselite se u BiH, ionano samo njih gurate.

  • Dok

    14. avgust 2021 | 11:58

    Doktor I rade za 500 eura ovaj cirkusant za 2000 tuzna I jadna Srbijo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA