≫ 

Dragana o Ceci: Ta žena je ružno pričala o meni! Ja se ne plašim, svuda mogu bez telohranitelja

- Da vas neko stvarno onako izvređa, pred svima, na konferenciji za štampu, ali Bože moj, to je njeno pravo - rekla nam je Dragana

  • 49

Folk zvezda Dragana Mirković progovorila je o odnosu sa koleginicom, muzičkom zvezdom Cecom Ražnatović, nakon što pre dve godine, pri susretu, imale neprijatnu situaciju, posle čega su obe dale izjave koje su i te kako odjeknule u javnosti.

Naime, Dragana je o odnosu sa Cecom upitana na druženju sa medijima, nakon godinu dana pauze.

- U kakvim smo odnosima? Ja stvarno ne znam, da li se mi poznajemo ili ne poznajemo. Ono što mene čini mirnom i staloženom i ne plašim se nijednog pitanja i ničega, to je da ja nikada jednu ružnu reč nisam rekla protiv te žene. Evo, vi ste živi svedoci, ako neko zna, slobodno nek kaže - rekla je Dragana za Telegraf JETSET.

- Znači nikada, a nažalost ona jeste, nešto poprilično loše je uradila na svojoj slavi pre dve godine. Ne znam zašto i čime izazvana. To mi je mnogo žao, jer to je bespotrebno bilo, apsolutno. Stvarno ne znam šta joj je bilo, mora da je bila nešto nervozna, jer ne vidim drugi razlog - dodala je pevačica.

- Reći: "Dobro veče", ne vidim da je to neki izazov, da vas neko stvarno onako izvređa pred svima na konferenciji za štampu, ali Bože moj, to je njeno pravo. Ako je ona tako osetila, ako je želela, slobodno. Ja se ovako osećam, ja ovako funkcionišem u životu, ja idem uzdignute glave, mogu da prođem svuda bez telehranitelja. Ja znam šta sam govorila u životu, šta sam radila u životu... - rekla nam je pevačica.

- Ja stvarno nemam razloga da se ničega plašim, niti da se plašim pitanja, jer tačno znam šta sam pričala. Ja nikada ništa loše nisam rekla, stvarno ne znam otkud to - zaključila je Dragana.

Podsetimo, na snimanju novogdišnjeg programa RTS-a, u decembru 2018. godine, nakon mnogo godina Dragana i Ceca srele su se oči u oči. Dragana se tada obratila Ceci, a susret je prošao veoma neprijatno.

- Dobro veče... Je l' se mi poznajemo ili se ne poznajemo? - upitala je Dragana.

- Pa ne znam, ti odluči! Čas se poznajemo, čas se ne poznajemo - odgovorila joj je Ceca.

- Ja sam odlučila i rekla "Dobro veče", a sad... Kako ti želiš. Ja nemam problem te vrste! - rekla je Dragana, nakon čega su obe otišle na svoju stranu, bez rukovanja, a kamoli zagrljaja i poljupca.

Video: Dragana: Da li se mi poznajemo?! Ceca: Pa ne znam, ti odluči!

Nekoliko dana kasnije, za svoju krsnu slavu, Ceca je upitana za komentar povodom nepijatnog susreta sa Draganom, na šta je rekla:

- Da vam kažem nešto, vi ste imali priliku da čujete snimak, doduše ja se slabije čujem zato što sam bila u prolazu, jer sam se vraćala sa snimanja i Dragana je sedela pored moje garderobe, i, naravno, ja sam tu morala da prođem. Iskreno da vam kažem kada vas neko godinama u lošem kontekstu indirektno komentariše i proziva na jedan jako ružan i perfidan način i komentariše na ružan način i moju porodicu, i mene, i karijeru, ne očekujete da vam se javi - rekla je Ražnatovićeva.

- Ona je to uradila, videli ste kojim tonom, tim tonom je i njoj bilo uzvraćeno, bez ikakve moje loše namere. Niti imam lošu nameru, niti sam ja takva osoba po prirodi. Drugo, da vam kažem nešto, godinama se spočitava, sada sam videla i neke naslovne strane, niko nikome ne može da pokloni karijeru, niti da bude kriv za sunovrat iste. Ja dotičnoj koleginici želim sve najlepše kao i svih godina unazad, vi ste mi svedoci, nikada za nikod nisam rekla ružnu reč, nemam potrebu za tim. Ja joj od srca želim da snimi hit i da nađe mir u 2019. godini - rekla je tada Ceca.

Dragana je nakon Cecine izjave, kako je saopšteno iz njegog PR tima, završila u bolnici, a nakon toga je gostovala u jednoj televizijskoj emsiji, gde je komentarisala izjavu Ražnatovićeve.

- Fin susret i ljubazno "dobro veče" izazvalo je nešto što nisam očekivala. Ja sam osoba koja je pozitivna, vesela, ne volim negativnu energiju, a najbitnije je da sam osoba koja oprašta. Ja sam žena koja ima miran život, porodicu u kojoj stvarno vlada mir. Ja ne kažem da nema problema, ja kažem da u ovoj situaciji nema problema!  - rekla je tada Dragana.

- Posle svega, Ceca je iskoristila je krsnu slavu gde, umesto da se druži i da uživa sa gostima, ona izađe i sa novinarima priča o tome. Ja to shvatam kao jedan ružan način vređanja ili prozivanja koleginice. Ja to nikada o njoj nisam rekla i neka mi neko pronađe audio ili video snimak gde sam ja nešto pričala o njoj. Ja prvi put dolazim u ovakvu situaciji, a toliku podršku kolega sam dobila nakon svega ovoga. Kažu: "Svaka čast Dragana, još jednom si pokazala ko si i šta si, a o drugoj strani nećemo da pričamo". Ali, ja to neću da zloupotrebljavam. I, da, "mi sve znamo". I činjenica je da novinari i estrada sve znaju! - rekla je Dragana aludirajući na koleginicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    18. avgust 2021 | 15:16

    Obe iste,samo iz dva razlicita sela 😂

  • Dejan

    18. avgust 2021 | 14:13

    Dragana je kraljica u svakom smislu,a najvise po hitovima za sva vremena. Zena bez skandala generalno.

  • Dui

    18. avgust 2021 | 14:58

    Dragana zlato ...nemoj da se nerviras. Ti si izgradila svoj zivot bez skandala. .a o hitovima da nepricamo...boginja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA