Turci bruje o Emini i Mustafi: Izvršitelji mu došli na vrata, on tražio poništenje alimentacije?

Suđenje Emine i Mustafe zakazano je za novembar

  • 1
Emina Jahović i Mustafa Sandal Emina Jahović i Mustafa Sandal, Foto: ATA Images, Instagram/mustafasandal24

Iako deluje da su bivši supružnici, Emina Jahović i Mustafa Sandal "spustili loptu", turski mediji ne prestaju da bruje o njihovom sukobu, a tvrde da se strasti ipak nisu smirile.

Turski mediji navode da je pevačica u februaru, po nalogu suda, poslala izvršitelje u Mustafinu kuću, a da je ubrzo posle toga on joj je uzvratio tužbom tražeći poništenje alimentacije, a u pitanju je 15.000 turskih lira, koliko je trebalo da plaća svakog meseca.

Na suđenju, zakazanom za novembar, kako navode, Mustafa će tražiti da se iznos smanji, jer zbog krize usled pandemije ne može da ostvaruje prihode kao ranijih godina.

On je nekoliko meseci izjavio je da je posle razvoda novčano pomagao Emini i deci, ali je prestao kada je shvatio da ona zarađuje više od njega zahvaljujući kozmetičkoj kompaniji koju je pokrenula. Ona je reagovala izjavom da njen bivši suprug nije u finansijskim problemima i da veruje da će pravda pobediti.

Mustafa je nameravao da proda vilu u rezidencijalnom kvartu Istanbula, gde je nekada živeo sa Eminom i sinovima, ali je kupac u poslednjem trenutku odustao. On je milion dolara, iako nekretnina košta mnogo više. Međutim, pandemija je oborila cenu.

Mustafa trenutno iznajmljuje tu vilu za 70.000 lira, a ta sredstva idu na Eminin račun.

Inače, navodno je trebalo da Mustafa snosi troškove letovanja, rentiranje vozila i platu za vozača, zdravstveno osiguranje dece i da dodatno plaća i 15.000 turskih lira (oko 1.700 evra) Emini, za njene troškove, te 10.000 za sinove (1.130 evra).

Emina je tužila bivšeg supruga jer nije platio alimentaciju za sinove 26 meseci, nakon čega je on navodno uzvratio tužbom za starateljstvo nad Jamanom i Javuzom jer je "nemarna majka". Turski pevač navodno u tužbi navodi da je njegova bivša žena više vremena posvetila kozmetičkoj liniji nego sinovima, kao da o mališanima umesto majke brinu dadilje.

Video: Ni pre korone nisam živela od nastupa: Za Eminu Jahović nema krize

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA