Čorba ipak molio Kristijana za pare! Kristina pobesnela i prepisku javno objavila

- Pošto Kristijan neće ovo da objavi, ja ću - poručila je izrevoltirana Kristina

  • 9
Kristijan Golubović, Milan Janković Čorba Kristijan Golubović, Milan Janković Čorba, Foto: Nikola Tomić, Printskrin: Instagram/kristina_spalevic

Kristina Spalević objavila je prepisku između Milana Jakovića Čorbe i Kristijana Golubovića, nakon što je Čorbina devojka Teodora Bilanović u emisiji rekla da njen dečko nije tražio novac od Golubovića.

Spalevićevu je iznerviralo to što je Teodora negirala da je Čorba tražio novac, pa je objavila poruke koje je reper slao njenom dečku.

- Pošto Kristijan neće ovo da objavi, ja ću. Nikada ne bih ovo pomenula. Jeste ružno, ali mi je ružnije da me neko laže u facu i da kaže da garantuje da to nije istina. Ja o ovome nikada ne bih (i nisam) pričala. Ali kada je postavljeno pitanje i kada je Čorba rekao da nije tražio pare, društvene mreže počele su da gore o tome da Kristijan laže - napisala je Kristina.

U prepisci, Čorba je zaista tražio novac od Golubovića, sudeći po prepisci, međutim, ostao je bez odgovora.

- Trebaće mi neke pare, brate, da idem da vidim Despota, dok se ne zaletim malo. Spržila me "Zadruga" do j*ja. Je l' imaš da mi pozajmiša pare neke dok ne odradim neke nastupe, nešto, sva mi lova otišla brate? Baš sam u kanalu trenutno, ne mogu da sedim bez love - napisao je Janković Kristijanu.

- Što se poruka tiče, ja sam takve slala i dobijala više puta. Sve je to život, ja to ne bih pominjala zato nikome, Kristijan jeste, ali sigurno ne iz loše namere jer znam da Čorbu obožava. Ali kada je već potegnuta tema, nije u redu da bilo ko nekoga pravi budalom - napisala je Kristina

- Nemam razloga da lažem na ovu temu, a kao što rekoh, nije lud Kristijan da izađe na TV i da izjavi ovakvu "laž". Prosto, ne želim da više bilo ko lepi etikete na nas, ono što je bilo bilo je, a što nije, ne dozvoljavam da bude! To neka zapamte svi hejteri. Pozdrav! - dodala je Kristina.

Podsetimo, Čorba je iz Zadruge izađao bez honorara, jer nije poštovao pravila navedena u ugovoru zbog čega je novčano kažnjavan.

Video: Kristijan o svom najdužem intimnom odnosu, Kristina se iznervirala: A svi su ubeđeni da je slagao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    18. avgust 2021 | 16:36

    Kome Kristijan da pozajmi pare??? Haahah🤣🤣🤣.. Pa vidi se po prepisci da nema ni odgovora ni para, jednostavno kuliranje na pitanja. Čuj, Kristijan da pozajmi nekom pare...🤣🤣🤣🤣.. Kristijan zvani Džaba...sve za Dž..

  • Komsinica Cica

    18. avgust 2021 | 16:06

    Da je Corba izgubio honorare zbog Kristijana, to smo jasno videli, prikazano je u rijalitiju. A sta se sada desava bez kamera, samo su nagadjanja.

  • 🧠

    18. avgust 2021 | 16:01

    Brate, brate, brate. Koji polupismeni mozgovi, jezivo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA