≫ 

Horor veselja na kojim su pevači umalo stradali: Piksla u glavu, pretnje oružjem, a to nije najgore

Neki od njih su jedva sačuvali živu glavu, pa je policija rešavala sukobe

  • 5
Jelena Karleuša, Jana Todorović, Maja Marijana i Ljuba Aličić Jelena Karleuša, Jana Todorović, Maja Marijana i Ljuba Aličić, Foto-kolaž: ATA Images

Pevači često moraju da istrpe neke nepredviđene okolnosti koje ih zadese na nastupima. Mnogo estradnih umetnika je svedočilo raznim neprijatnim situacijama dok su morali da pevaju, a neki od njih su jedva sačuvali živu glavu.

Pevač Ljuba Aličić je, prema rečima mnogih, "kralj bakšiša". Internetom kruže brojne fotografije i snimci na kojima se vidi kako domaćini pevaču lepe novčanice i po glavi dok peva.

Ipak, pevač je jednom prilikom ispričao kako ovakva veselja nimalo nisu naivna, te da je jednom čak mogao da bude ozbiljno povređen. Tada su, navodno, pikslom pogodili njegovu koleginicu Vericu Šerifović.

- Moglo je jednom da se desi da fasujem, ali sam izbegao. Nisu mene gađali, nego nekog tamo, a ono samo proletelo pored mene. Sećam se da su jednom Vericu Šerifović pogodili pikslom u lice. Baš joj je bilo oteklo - otkrio je tada pevač.

Pevačica Jana Todorović i njen pokojni kolega Šaban Šaulić doživeli su horor na jednom veselju.

- Gazda tog veselja se toliko napio da je tražio da mu samo Šaban i ja stojimo pored stola i da mu pevamo, i to jednu pesmu "Milicu Stojan voleo". Dok mu je Šaban pevao to, on je na naše oči počeo tako da tuče svoju ćerku od nekih 17, 18 godina. Na kraju je tu došla i policija da interveniše, a najstrašnije je bilo kada je u jednom trenutku, od siline udarca, suza od te devojke završila Šabanu na licu. Kasnije mi je rekao da se osećao kao da je to Ilidina ili Sanelina suza - ispričala je Jana.

Pop zvezdi Jeleni Karleuši desio se incident u julu 2013. godine, kada joj je navodno tadašnji suvlasnik budvanske diskoteke "Trokadero" tokom nastupa pretio pištoljem.

"Pevačica Jelena Karleuša podnela je, elektronskim putem, prijavu protiv jedne osobe zbog navodnog napada na nju u lokalu "Trokadero" u Budvi, 27. jula", naveli su tada crnogorski mediji.

- Ona je 28. jula 2013. godine u popodnevnim časovima, telefonom razgovarala sa policijskom službenikom CB Budva, kojem je kazala da je doživela neprijatnost tokom nastupa. Policijski službenik je J.K. uputio na podnošenje pismene prijave CB Budva, ali je ona kazala da nije u mogućnosti da to učini jer ubrzo putuje - pisalo je tada u saopštenju.

Već 29. jula 2013. godine tadašnji suvlasnik pomenute diskoteke, koji je Jeleni pretio pištoljem, identifikovan je i uhapšen.

Inače, Jelena je nedavno ponovo nastupila u Budvi, nakon nekoliko godina pauze.

- Posle godina i godina zaobilaženja Budve, zbog neprijatnosti koje sam iskusila na davnom poslednjem koncertu (gde sam srećom imala desetoricu iz obezbeđenja) odlučila sam da ponovo nastupim u tom gradu - rekla je Jelena i dodala:

- Inače, ja sam takva, dovoljno je neko pogrešno da mi se obrati, pa da ga precrtam, i to mesto i grad i državu... A, kamoli kad neko naoružan krene na binu. Ali, okej, loši ljudi su dobili šta su zaslužili, a ja se družim sa vama u Budvi 24. jula - poručila je tada Karleuša.

Zvezda Granda Tea Tairović pre nekoliko dana doživela je šok kada je njen bivši dečko na Instagramu otvorio lažni profil na kojem je objavljivao njene eksplicitne fotografije, a kako je tada saznao Telegraf, pevačicu je sinoć napao na nastupu u Bosni, a ceo slučaj predat je policiji.

- Sinoć je Tea doživela još jedan u nizu stresova koji proživljava zbog svog bivšeg dečka. On je sinoć čekao Teu ispred hotela u kojem je ona odsela, pa ju je po izlasku prvo napao verbalno, a onda je na nju nasrnuo i fizički - priča izvor blizak pevačici.

- Kada je Tea izašla, pojavio se i počeo da je vređa nazivajući je pogrdnim imenima. Ona je ostala u šoku. Vrhunac je bio kada je fizički nasrnuo na nju. U celu priču umešala se i policija, koja će nastaviti da radi na ovom slučaju - završava izvor blizak pevačici.

Maja Marijana ipričala je svoje negativno iskustvo sa svadbe. Kako je navela, ona i njene kolege, pevale su tri dana na proslavi, a ne samo što nisu dobili honorar, već su mogle i batine da dobiju.

- Nikada neću zaboraviti jednu svadbu, pevalo je više poznatih pevača tri dana bez prestanka i na kraju nas niko nije platio. Morali smo da pevamo non-stop, samo kao malo nešto spavanja, pet-šest, možda sedam sati... Bakšiš?! Kakav bakšiš?! To je bilo baš davno, pre 29-30 godina, gomila ružnih stvari se tu izdešavala, honorar nismo ni dobili, tri dana smo pevali za džabe.

- A najgore, naopak neki narod u tom selu, u Srbiji je, ali neću da kažem koje je... Mene je i konobar pod tom šatrom polio vrelom kafom, odjednom, imala sam utisak kao da je namerno izvrnuo tacnu s kafom sve po meni, ono me peče, ja kažem: "Šta radiš to" i neki matori deda isto tu pod šatrom gde god ja sednem, on stane i gurne me... - opisala je Marijana za Srpski telegraf, ali nije želela da otkriva ni koje selo je u pitanju, ni ko su kolege koje su izvisile za honorar zajedno s njom - rekla je Marijana.

Pevačica Tijana Milentijević, poznata i kao Žena od sultana, imala je dosta problema sa bivšim dečkom Mišom Koljenovićem, koji je navodno jednom fizički nasrnuo na nju.

Do incidenta, takođe zbog dečka, došlo je u lokalu gde je ona nastupala. Naime, fan je prišao da se slika sa Tijanom, a to se navodno njenom tadašnjem dečku nije dopalo, te je zbog toga došlo do koškanja i tuče, naveo je "Alo".

Video: Jana o strahoti sa privatnog slavlja: Šaban i ja smo pevali, a čovek je sat vremena tukao ćerku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Minaaa

    18. avgust 2021 | 18:54

    Čovek nije razumeo šta peva Karleuša kao ni gosti

  • Перагеније

    18. avgust 2021 | 20:10

    Љуба и Верица могу да буду задовољни: некад су их пењали на дрво да боље певају.

  • Перагеније

    18. avgust 2021 | 20:00

    "dovoljno je neko pogrešno da mi se obrati, pa da ga precrtam, i to mesto i grad i državu" - ЗАТО не излази из Турске, добро третирана међу финим светом?...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA