Tanja Savić napravila haos na aerodromu: "Uletela uznemirena i dezorjentisana, svi su bili šokirani"

Nakon neprijatne scene, kako izgleda, pevačica je uspela da se snađe

  • 7
Tanja Savić Tanja Savić, Foto: ATA Images

Pevačica Tanja Savić otišla je sa sinovima Maksimom i Đorđem na more, a na beogradskom aerodromu desio se haos.

Naime, Tanja je značajno kasnila na let, pa je na aerodrom utrčala vidno nervozna i dezorjentisana.

- Tanja je uletela uznemirena i dezorjentisana na aerodrom, molila je radnike da nešto učine, da ne propusti let. Svi su je šokirano gledali, jer je trebalo da dođe dosta ranije na čekiranje. Tu su joj bila i deca - rekao je izvor za Blic.

Međutim, izgleda da su njene želje i molitve bile uslišene, a obzirom na to da je na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa aerodroma u Tivtu, na kojoj se vidi da je sva u belom, a za ruku je drže njeni mališani.

Podetimo, nakon više od godinu dana borbe, Tanji su vaćena deca koju je njen još uvek zakoniti suprug, Dušan Jovančević, odveo u Austaliju bez pevačicinog znanja. Dušan je nedavhno za Telegraf.rs izneo tvrdnje da pevačica navodno maltretira decu.

Dušan nam je tada poslao fotografije koje su, tvrdi, dokaz da je Tanja navodno fizički povredila jednog od njihovih sinova. Kako je istakao u porukama koje nam je poslao, dete mu je tokom video poziva pokazalo ožiljak na čelu, a koji je navodno zadobio od Tanje.

- Deca mi se žale da ih Tanja bije, brani im da pričaju sa mnom, manipuliše sa njima, ucenjuje. Moraju da kažu ono što im ona govori, iako je to laž - napisao nam je Dušan u poruci.

- Sad mi je Đorđe pokazao kako ga je jurila po stanu i kad ga je uhvatila kako mu je čelo noktima izgrebala. Ožiljak se vidi. Sad sam se čuo sa njim, bukvalno pre pet minuta. Pretila mi je da će da me tuži ako izjavim to u novinama. Ona ih dresira, šta da pričaju meni i kako da odgovore na pitanja. Ne mogu slobodno da pričam sa njima, ona se stalno ubacuje - hnapisao je Dušan tada.

Sa druge strane, Tanja je na Dušanove tvrdnje odgovorila:

- Ma, bolestan čovek. Ima šifru!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Izvinite,

    18. avgust 2021 | 17:57

    a koga je briga za Tanju Savic i njoj slicne....

  • Nenad

    18. avgust 2021 | 18:30

    Trebala je na mene da naleti pa da vidi kako bi je smestio u red kao i sve ostale normalne ljude koji cekaju. U sta se ona ufurala..zvezda kojoj hitovi traju 2 meseca

  • Realno

    18. avgust 2021 | 21:23

    Sve ovo što je gospodin naveo smo već čitali. Ona je govorila da se on tako ponaša prema deci. Oboje su bolesni a na decu ni jedno ne misli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA