≫ 

"To je sredstvo da se poljulja porodica": Jelena ponovo reagovala zbog natpisa o Mariji i Novaku

- Sva ta mračna energija, koja ulazi u nas dok čitamo vesti ispunjene neistinom i obmanama zarad kontrole straha i samim tim profita ne može nikoga da inspiriše na dobra dela - napisala je Đokovićeva

  • 20
Jelna Djokovic Đoković, Novak, Marija Karan Jelena Đoković, Novak Đoković, Marija Karan, Foto: Profimedia/AFP, ATA Images, Tanjug/AP

Nakon što se u jednom tabloidu pojavila vest da je glumica Marija Karan "zavodila" Novaka Đokovića na koncertu Dina Merlina, gde mu se navodno udvarala, oglasila se njegova supruga Jelena Đoković, a sada je usledio i nastavak njenog obraćanja javnosti.

Jelena se u nastavku osvrnula i na to kakav uticaj, ovakvi tekstovi mogu da imaju na društvo.

- Živimo u vremenima kada čovek stvarno mora da se zapita šta čita i kome veruje, sva ta mračna energija, koja ulazi u nas dok čitamo vesti ispunjene neistinom i obmanama zarad kontrole straha i samim tim profita ne može nikoga da inspiriše na dobra dela. Znamo da je stub svakog zdravog društva porodica, pa zar je moguće da medije koristimo kao sredstvo da je ocrnimo i poljuljamo, da li je to recept za uspeh ili propast jednog društva, vi prosudite. I da ne ispadne da samo pričam u prazno i kao trabunjam iz zone komfora, ja sam svoj odgovor na lažne i prave vesti pronašla u osnivanju svog magazina - napisala je supruga našeg najboljeg tenisera.

Podsetimo, nakon što je videla tekst u jednom srpskom tabloidu, a koji se bavi time kako je glumica Marija Karan navodno "zavodila" Novaka na koncertu Dina Merlina u Porto Montenegru, Jelena nije mogla da ostane nema.

- Ako ne demantuješ laž - jer nemaš odgovor na glupost i prosto ne baviš se time - za novinare se to računa kao zeleno svetlo da te provlače po novinama i od tebe prave dvorsku ludu - počela je Jelena.

- Posle 15 godina pisanja o aferama sa svakom devojkom iz našeg zajedničkog društva sada nas toliko dobro znaju kao par da znaju čak i kada sam ljubomorna bez reči i dela (jer navodno to se ne vidi, ali oni znaju ili imaju vrlo "pouzdane izvore), a naravno kada ne demantuješ glupost, ona automatski postane koristan mamac za buduće objave o sada već bivšim ljubavima... - nastavila je.

- Jer, tako se poštuje lik i delo, jednog mladog, uspešnog sportiste iz naše zemlje. Omaklo mu se da se sa mnom zaglavio sve ove godine, mnogo više klikova donose afere - završila je Jelena na svom Instagram profilu.

Nakon što je objavila svoju reakciju na tekst u tabloidu, odmah su počele da pristižu i reakcije na istu, što je Jelena takođe objavila.

Jeleninu novu reakciju, kao i prvu objavu na ovu temu, pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Jelena i Novak đuskaju, poljupci pljušte: Romantični trenutak snimio biznismen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Novak kralj

    18. avgust 2021 | 21:34

    Ostavite ljude na miru da zive svoj zivot ,a zive ga posteno I nikome nista lose nisu uradili.placene duse koje ovo pisu stice kazna Bozija. Ako je neko zasluzio da mu se divimo to je onda Novak a samim tim I citavoj njegovoj porodici. Srecno Djokovici I neka Vas Bog dragi cuva .

  • GoGi

    18. avgust 2021 | 23:01

    Sa tako punu uspeha u zivotu verujte mi da ne bih imao vremena da procitam nebitne novosti,uzivajte u vasem zivotu i pustite ovaj naš šljam

  • Neko

    18. avgust 2021 | 22:33

    Na zalost, nas mentalitet je takav, suda je to da komsiji...svi bi da zabiju nos u tudj novcanik, tanjir, krevet...svi sve znaju...rodbina, komsije...uspeh se ne prasta, nije moguce da se neko voli, da mu ide u zivotu...tako da se na to ne treba obazirati, "psi laju, karavani prolaze"...zivot je jedan, uzivajte...vreme pokaze istinu, a zloba se uvek kao karma vrati zlima...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA