Gocu je mali Šijan spasao tuge: Dve godine sam crkavala, on je došao kad sam bila najgore

- Malo smo svi zatečeni, privikavamo se, organizujemo i delimo obaveze - rekla je Goca

  • 5
Radiša Trajković Đani koncert poznati Goca Božinovska Foto: Nikola Tomić

Pevačica Goca Božinovska (56) ponosno govori o trenucima sa svojim unukom, Zoranom Šijanom, koji je u pravi momenat stigao u njen život.

Njen sin Mirko Šijan je 9. avgusta postao otac. Kako je Goca jednom prilikom rekla da je "mali Šijan žurio da dođe na svet", sve je moralo da se ubrza, a Goca je još jednom opisala kako je to biti baka.

- Najlepši osećaj na svetu, malo smo svi zatečeni, privikavamo se, organizujemo i delimo obaveze. Kada se beba rodi, to je ipak najveća sreća. Ne mogu da verujem kako život sve namesti -  rekla je Goca.

Iza pevačice je težak životni period, s obzirom da joj je skoro umrla majka, ali, kako izgleda, sada u njenom životu nema mesta za tugu.

- On je došao baš kada sam ja bila najgore. Dve godine sam bila tužna i crkavala brinući o majci i ona je nedavno umrla. Kad ono, dođe Zoran i učini me najsrećnijom ženom na svetu - ispričala je Božinovska za Objektiv.

Video: Mirko Šijan izveo iz porodilišta Bojanu i sina Zorana: Ponosni roditelji ne skidaju osmeh sa lica!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA