≫ 

Prijina majka Borka dirljivom porukom čestitala Filipu rođendan: "Niko nema ovakvu taštu!"

- Dragi moj zete, neka te misao o sreći uvek vodi kroz život i neka ljubav bude tvoja zvezda vodilja - poručila je, između ostalog, Borka Filipu

  • 6
Grand žurka Filip Živojinović, Foto: ATA Images

Sin bivšeg tenisera Bobe Živojinovića, Filip Živojinović, danas, 19. avgusta, proslavlja 36. rođendan, a njegova tašta, Borka Mihajlović, majka pevačice Aleksandre Prijović, uputila mu je dirljivu čestitku, ali i ostali članovi prodice.

Borka je na Instagramu podelila fotografiju sa Aleksandrom i Filipom, a zetu je povodom rođendana uputila reči koje su raznežile mnoge.

- Dragi moj zete, neka te misao o sreći uvek vodi kroz život i neka ljubav bude tvoja zvezda vodilja. Prepusti se ljubavi i svojim dragim osobama i uživaj u svemu što ti daruje život. Neka osmeh na tvom licu nema svog kraja i neka sreća uvek bude uz tebe - napisala je Borka na Instagramu.

- Želim ti da u bliskoj budućnosti ostvariš sve svoje planove, želim ti da uvek budeš srećan, spokojan i bezbrižan čovek. Neka te ovaj dan razveseli i neka ti donese puno lepog raspoloženja. Želim ti najlepše rođendanske željice, neka ti je srećan rođendan! - dodala je ona.

Usledili su komentari oduševljenih pratilaca.

"Niko nema ovakvu taštu", "Svaka čast, tašti, ovako se poštuje zet", "Predivni ste"...

Aleksandra je suprugu takođe čestitala rođendan zajedničkom fotografijom iz noćnog provoda, a uz nju je napisala: "Srećan ti rođendan, ljubavi moja".

Pored Prije, Filipu je rođendansku čestitku uputila i muzička zvezda Lepa Brena, objavivši porodične snimke na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Aleksandra i Filip venčali su se 21. juna 2018. godine, a iz braka imaju dvogodišnjeg sina Aleksandra i važe za jedan od skladnijih parova na domaćoj javnoj sceni.

Kako su Aleksandra i njena majka Borka, Filipu čestitale 36. rođendan pogledajte u galeriji iznad.

Video: On je njen anđeo čuvar: Aleksandra Prijović uživa u zagrljaju dok je Filip ljubi u vrat

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mишко

    19. avgust 2021 | 20:42

    А да јој је зет неки аутомеханичар ил молер????

  • Bane

    19. avgust 2021 | 20:02

    Cista filozofija.Koja tasta voli zeta? Bar mene moja mrzi iz dna duse.Nikad nisam bio dovoljno dobar za njenu ceru jedinicu.

  • Ivan

    19. avgust 2021 | 20:00

    Blago njemu za ovakvu tastu.Mene bi moja bacila zivu sodu u oci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA