≫ 

Gledalac ocinkario Miljanu: Video ju je u kockarnici, otkrio koliko se zadržala, pa pomenuo Mariju

- Smatram da je Miljana mnogo dobar čovek, a sve što radi radi sebi, nanosi sebi bol - rekao je Oliver iz Borče

  • 2
Miljana Kulić Miljana Kulić, Foto: Nikola Tomić, Instagram/miljana__kulic

U toku emisije "Zadruga - narod pita" u program uživo uključio se Oliver iz Borče, a tom prilikom je istakao da je video Miljanu Kulić u kockarnici.

- Pre svega bih da postavim pitanje Miljani. Dobro veče, Miljana, moram ti reći da te pratim dugo, bila si mnogo lepa, ne kažem da sada nisi. Postavio bih ti pitanje, ali da budeš iskrena, da li se još uvek kockaš? - započeo je gledalac.

- Da, ali više ne - rekla je Miljana.

- Bila si ispred mene, nisi se puno zadržala. Smatram da je Miljana mnogo dobar čovek, a sve što radi radi sebi, nanosi sebi bol. To što je radila sa Zolom i Danijelom, mogu ti reći da si delimično dobar čovek, majka ti je idealna. Ja se divim tvojim roditeljima, imaš dobru majku i oca, sestre su ti bomba. Milice, ne znam te lično, ali sam mnogo čuo - rekao je gledalac, a potom se obratio Milici Kemez.

- Jedan Draganin prijatelj je radio kod mene, pozdrav za Đoleta kralja. Mogu ti reći da sam i ja napušten od roditelja, nisam imao majku, ni oca. Šta si radila i čime si se bavila, bitno je da si živa i zdrava. Za ljubav, lepa si i zgodna, svaka budala nađe zakrpu, tako da ćeš i ti. Što se tiče Bore uvek ćeš ga voleti, koliko god da tone. Pokušali su i Vlada i Toma, čim ih odbiješ, onda te pljuju. Bora će ti samo na usta, samo psuje, a duša mu je dobra, ima kratak fitilj. Nećete biti zajedno, ali ćeš naći nekog. Drago mi je što si osvojila drugo mesto. Nadica nije ostavila utisak, osim što je ubijala Ša i Taru - nastavio je gledalac.

Video: Ne znaš ti kada smo se Zola i ja pobili za Željkov rođendan iza kuće: Miljana o ratu i miru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PANE

    20. avgust 2021 | 14:13

    Tko je udario pa joj natekle usne ovoliko. Katastrofa.

  • V.D

    20. avgust 2021 | 14:55

    Miljana je divna devojka a onaj bosanac iz Dervente je postao veliki problem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA