≫ 

10 izjava Jovane Jeremić koje su "srušile" internet! Od "Protojereja Staforda" do "državne diplome"

Voditeljka zna kako da privuče pažnju!

  • 34
Jovana Jeremić Jovana Jeremić, Foto: Nikola Tomić

Voditeljka Jovana Jeremić nema problem da javno iznese mišljenje makar i na svoju štetu, zbog čega je miljenica publike među TV licima, a zbog hit izjava često je glavna zvezda Tvitera i drugih društvenih mreža.

Jovanu na društvenim mrežama citiraju i hvale, prave montaže od njenih izjava, ponekad je i na meti kritika, ali i šala. Međutim, ono što je sigurno je to da njene izjave ne prolaze nezapaženo.

Ona i te kako zna da napravi lapsus, ali i da kaže nešto što danima svi prepričavaju uz komentar da im njene reči "odzvanjaju u glavi" i da "osećaju ono što ona priča".

Predstavljamo vam top 10 Jovaninih izjava koje su hit na Tviteru.

- Oni danas voze šlepere, a ja sam Jovana Jeremić - rekla je Jovana u svojoj životnoj ispovesti o momcima koji su joj se podsmevali u detinjstvu.

- Neko diše vazduh, ja dišem televiziju. Mene noću guši odgovornost - rekla je jednom prilikom Jovana.

- U životu se plašim dve stvari: ulaska u školu "Sava Kerković" i da se zaljubim - rekla je Jovana, aludirajući na to da joj je škola u bolnom sećanju, jer nije izabrana za đaka generacije, što je, kako je isticala, zaslužila.


- Uf... Ja jako cenim obrazovanje. Volela bih da se škola u Ljigu zove po meni... - rekla je Jovana jednom prilikom.

- Maše se isključivo državnom diplomom, ne maše se privatnom diplomom. Ako imate državnu diplomu, mašite i vi. Meni ne smetate. Naš Pravni fakultet može da stane na crtu svetskim fakultetima - ističe često Jovana, a korisnici društvenih mreža prave šaljive foto-montaže sa ovim citatom.

- Ja sam urbani vernik, ne foliram se. Verujem na svoj način, iskreno srcem. Moja dela i moje misli su čiste, odevanje nije pokazatelj da ste pravi vernik. Poznajem te što nose suknje do poda, a aprave spletke, ogovaraju i rade loše stvari - rekla je jednom prilikom Jovana.

- Protojerej Staford i Rajko Đurđević, novinar... Sveštenici će čitati jevanđelja nad odronom - rekla je Jovana u emisiji uživo i napravila lapsus, jer je umesto titule crkvenog velikodostojnika protojereja Stavrofora navela rasu psa, a snimak je u kratkom roku postao viralan.

- Pošto ne mogu da pevam, ja bih da vodim "Evroviziju". Mislim da bih to uradila na potpuno nesvakidašnji način. To bi bio šou. Ja bih tražila da i ja izvedem tačku, nema veze što sam voditelj, da izaberem neku pesmu. Sebe zamišljam u nekom kostimu, kao Nataša Bekvalac, u bodiju, dole mrežaste čarape, sve da šljašti, neki kristali… - izjavila je ona tada i pokrenula brojne reakcije na Tviteru.

- Drugari, držite gaće, Hanibal ante portas. (Hanibal je pred vratima). Budite se. Vaša najveća noćna mora se vraća. Nikad gora. Noćna mora koja ne prolazi - istakla je Jeremićeva jednom prilikom.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by jovan dr lemajic (@l.e.m.a.x)

- Uopšte neću da se stidim toga što imam tu harizmu i što sam s***i. Što bih se ja toga stidela? Zbog nekih žena koje su isfrustrirane jer su u informativi, a ne izgledaju dobro?! Jer jedu, piju, puše, zagađuju svoja tela i duše? Neću da se stidim toga! - jedna je od Jovaninih izjava koje se prepričavaju.

Reakcije na Jovanine hit izjave pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Jovana napravila haos na plaži! Obezbeđenje je opominjalo, ona odbrusila: Sići ću kad ja to hoću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Don

    20. avgust 2021 | 13:12

    Ova prsotina treba da se leci a ne da melje na televizijama koje su iz nekog razloga gledane.

  • Cc

    20. avgust 2021 | 13:37

    Njoj se svi smeju kakva crna paznja

  • Ђурађ

    20. avgust 2021 | 14:13

    Кад се опанак поципели то изгледа баш овако. Кренеш из кафане на Убу па мислиш да се сада свет врти због тебе. Тешки поремећаји. Правда за њеног мужа, треба то трпети.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA