≫ 

Prve slike Dragana Bjelogrlića posle skandala: Iz policije izašao nasmejan, izgovorio samo dve reči

Po izlasku iz policijske ispostave, Bjelogrlić se smejao, a ruke je držao u džepovima

Dragan Bjelogrlić, Predrag Gaga Antonijević Dragan Bjelogrlić, Predrag Gaga Antonijević / Foto: Milena Đorđević, Privatna arhiva

Dragan Bjelogrlić sproveden iz policijske ispostave Medijana u pritvorsku jedinicu KPZ Niš, pošto mu je određeno zadržavanje do 48 sati.

U utorak, 24. avgusta, Dragan će biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu na saslušanje, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

Po izlasku iz policijske ispostave, Bjelogrlić se smejao, ruke je držao u džepovima, a na pitanje novinara: "Kako ste?", sa osmehom je rekao:

- Dobro je.

Podsetimo, Bjelogrlić je prošle noći fizički nasrnuo na Predraga Gagu Antonijevića, u niškom hotelu Ambasador.

- Pretio mi je, nego šta je. Svašta je izgovorio. Dao sam, tamo, detaljnu izjavu... Svašta... To je bilo jedno histerično ponašanje, nije čovek normalan. Bio je sa Katarinom Radivojević, popilo i šta god drugo da se radilo. Jurnuo je na mene, ja ga nisam ni video dok nije počeo da me udara. Imaju kamere, snimci, vidi se lepo da nikakvog kontakta nismo imali cele večeri, ni pod razno! Ničim izazvan je nasrnuo na mene - ističe Antonijević za Telegraf.rs.

Ističe, netačne su navodne Bjelogrlićeve izjave u policiji da ga je Antonijević sve vreme provocirao.

- Apsolutno netačno! Svi drugi svedoci govore drugačije. Mi nismo imali ni vizuelni, ni audio kontakt. Znači, nikakav. On je bio iza nekog ugla, a ja na drugoj strani. Ne da je laž, nego apsolutna laž, a to će kamere dokazati. I svedoci. Nema tu nikakve filozofije. Reč je sada na Tužilaštvu, ja ne znam kako drugačije protiv kriminalaca da se borim, nego zakonom - objasnio je Antonijević.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lina

    23. avgust 2021 | 15:45

    Sramota Nema više veličina kao što je bio Gaga Nikolić pravi beogradski šmeker, veliki glumac , a na prvom mestu čovek, ma nikad se neće vratiti to vrem.

  • Marko

    23. avgust 2021 | 13:14

    Kad Mitrovicevog sina i onog što je zgazio dečaka na pešačkom budete strpali u zatvor, e onda tad možete da pričate o zakonu i da ga spovodite, a ne selektivno kako vam padne na pamet. Od svih institucija policija i pravosuđe su najkorumpiraniji u ovoj našoj mahali od države...

  • Рус

    23. avgust 2021 | 13:39

    Darko Lazic ne plaća alimentaciju, napravio teški prekršaj, slikan sa narkoticima i dalje šeta slobodno. Djilas pokarao milione, troši milione proziva vlast i dalje šeta slobodno. Boško Obradović, bije ljude ispred skupštine, upada u prostorije televizaija i dalje šeta slobodno.Ja verujem da i Šarić šeta slobodno samo dolazi na sudjenja da se slika. Sada i ovaj , izudara čoveka i izadje na ulicu nasmejan. Vala razmišljam nešto da počnem da živim živote ovih gore navedenih pa kud puklo da puklo..🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA