≫ 

Karleuša u bombastičnom miniću najavila spektakl: Daću sve od sebe da pomerimo svetske granice

Samo nekoliko dana pred nastup, JK je za Telegraf Jetset otkrila šta očekuje od ovogodišnjeg nastupa na Music Week-u

  • 18

Pop zvezda Jelena Karleuša pojaviće se kao jedan od izvođača na festivalu Music Week, u subotu 28. avgusta.

O Karleušinom spektakularnom nastupu na manifestaciji MAC pre dve i po godine pisalo se danima, a ništa manje publiku ne očekuje i ove godine.

Jelena je u dvorištu svoje velelepne vile govorila za Telegraf Jetset i otkrila šta sprema, pogotovo kada je produkcija u pitanju.

- Ne radim običan nastup ni kada pevam u klubu, a kamoli kada je reč o Music Week-u. Daću sve od sebe da se pomere granice u smislu produkcije, u smislu ideje, u smislu pevanja i igranja, scenskog nastupa koji do sada nije viđen i koji će kao i kadrovi sa mog prethodnog koncerta na Ušću završiti u nekim svetskim medijima. Kadrovi sa mog poslednjeg koncerta na Ušću su završili u filmu o Ejmi Vanjhaus koji je nagrađen i Oskarom i Gremijem i ja bih volela da koncert na Music Week-u zasluži takav jedan tretman u svetskim medijima. Ono što je sigurno je da ćemo se potruditi da pariramo svetsklim zvezdama, a naročito u smislu produkcije.

Njeni nastupi i koncerti tokom leta bili su više nego zapaženi, a nas je zanimalo oseća li veću odgovornost pred velikim brojem ljudi, ili je na svakom terenu apsolutno jednak osećaj.

- Svakako da čekujemo mnogo ljudi. Ja se nadam da će nas prognoza poslužiti i da ćemo imati desetine i desetine hiljada ljudi! Što se tiče odgovornosti, moram da Vam kažem sa strane izvođača koji je na sceni. Ja, kao izvođač, kažem da zbog reflektora vidiš samo nekoliko prvih redova. Više čuješ... Čuješ jedan huk. A, i taj huk se ne čuje ako imaš monitoring koji ti onemogućava da imaš baš jasan zvuk tog orgomnog broja ljudi. Više osećaš, da tako kažem... Ali, da ih vidiš i čuješ i ne baš, što je i dobro u mom slučaju, jer ja imam jako zahtevne koreografije i sve ono što prati moj koncert. Onda bi me verovatno obuzelo, skrenulo pažnju i omelo bi mi koncentraciju - istakla je Jelena.

Interesovalo nas je i šta misli o ostalim izvođačima na Music Week festivalu, jer će brojna imena ove godine nastupiti na njemu.

- Vau, fantastično! Ja se zahvaljujem Music Week-u što je u mom danu Edita, koju obožavam! Senida, koju obožavam. To su sve fantastični ljudi koji su velike zvezde i sve generacije ih vole. To mi je jako bitno, da smo u jednom danu, odnosno u subotu veče, kada će biti spoj neverovatnih žena koje dolaze iz raznih muzičkih sfera i tih nekih žanrova, i dele publiku na razne generacije. Tako da, to je spoj svega što je trenutno aktuelno i moderno i mislim da će biti fantastično. Njih dve su meni, eto, kao da su izabrali dve devojke koje su i u vizuelnom smislu neverovatno originalne i autentične. 

S obzirom na komentare oduševljenja prema ovim pevačicama, Karleušu smo pitali vidi li sebe u duetu sa svakom pojedinačno.

- Ja vidim sebe i sa Senidom i sa Editom. Možda i da bude neki trio... (smeh) Zašto da ne! Senida je jako, jako specifičan i autentičan izvođač. Specifična boja glasa, specifičnog vizuelnog identiteta, što ju je u startu sa specifičnim zvukom izdvojilo od mase drugih koji su se pojavili na našoj sceni i zato je zvezda. Isto važi i za Editu, koja je bukvalno preko noći napravila svoj identitet i publiku, svoj prepoznatljiv zvuk. U ovom poslu se odmah vidi da li će neko uspeti ili ne. Moj posao je magija, jedna čarobna prašina koju ili imaš ili nemaš. Ovo su ženske koje "pršte", svaka na svoj naćin i baš sam srećna što cu se družiti sa njima.

Video: Tetka Jelene Karleuše proslavila rođendan u krugu porodice, pop zvezda priredila nezaboravno slavlje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kibu

    23. avgust 2021 | 19:17

    Aj za pocetak nauci da pevas pusti produkciju

  • Mićo

    23. avgust 2021 | 19:19

    Još da se gola skineš i sve si uradila a pjevaš nemaš pojma

  • isfrustrirana zenturaca

    23. avgust 2021 | 19:12

    zene sa njenih foto sop slika ne lice na nju na ovim slikama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA