≫ 

Bjelogrliću nakon saslušanja ukinut pritvor: "Priznao izvršenje krivičnog dela i izrazio žaljenje"

- Krivični postupak protiv osumnjičenog će biti nastavljen, prikupljanjem novih dokaza koji su neophodni i u cilju procesuiranja osumnjičenog za navedeno krivično delo - rekao je Vladimir Stanojević, zamenik niškog OJT

  • 72

Gotovo je saslušanje glumca Dragana Bjelogrlića, povodom nasilničkog ponašanja za koje se sumnjiči, nad Predragom Gagom Antonijevićem.

Vladimir Stanojević, zamenik niškog OJT, otkrio je detalje postupka.

- Danas je u prostorijama Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu u svojstvu osumnjičenog saslušan Dragan Bjelogrlić na okolnost izvršenja dela nasilničko ponašanje. Osumnjičeni je u svojoj odbrani u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela i izrazio žaljenje zbog tog događaja.

- Imajući u vidu ovakvu odbranu osumnjičenog, imajući u vidu prikupljene dokaze, postupajući tužilac je odlučio da se ukine zadržavanje Draganu Bjelogrliću, s tim što će krivični postupak protiv osumnjičenog biti nastavljen, prikupljanjem novih dokaza koji su neophodni i u cilju procesuiranja osumnjičenog za navedeno krivično delo - rekao je Stanojević.

Podsetimo, glumac je jutros doveden u Osnovno javno tužilaštvo u Nišu iz pritvora, koji mu je prethodnog dana određen.

Video: Bjelogrlić u pratnji policije stigao na saslušanje: Nasmejan imao je ovu poruku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • !!!

    24. avgust 2021 | 13:39

    zali sto ga nije jace udario 😂

  • Jug

    24. avgust 2021 | 13:46

    Znate žalosno je šta država dozvoljava ljudima koji su "iznad nas" običnih ljudi. Pitam se da je jedan običan čovek učinio isto delo kakva bi kazna bila za to sićušno biće u odnosu na ljudske gromade poput Bjelogrlića , Sergeja Trifunovića, Kalinića i ... može se još mabrajati. Ovo je samo još jedan pokazatelj da nismo svi naovom svetu isti.

  • Bb

    24. avgust 2021 | 13:45

    Sramna odluka!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA