≫ 

Tara: Niko nije odgovarao za to što sam izlomljena i ošišana ostavljena na ulici, a bila sam dete!

- Unakazila me je. Ostavila me sa trajnim fizičkim i psihičkim posledicama... Sve mi je ovo jako stresno, od stresa sam počela da mucam - rekla je Simova nakon suđenja u junu mesecu

  • 14
Tara Simov, učesnica Zadruge Tara Simov, Foto: Milena Đorđević

Tara Simov objavila je na Instagramu niz poruka i fotografija koji se tiču Anđele Veštice, odnosno toga što nikada nije odgovara za to što ju je, kako tvrdi, pretukla i ostavila na ulici.

Kako Tara kaže, slučaj je zastareo i za njene povrede niko nije odgovarao.

- Zašto niko nije otišao u zatvor za ovo i i dalje ćutite? - počela je Tara.

- Ja jesam agresivna i umem da udarim i pobijem se bez razloga, ali nikad ne bih nekog ko je mlađi od mene 15 godina i u tom trenutku ima 17 godina, prebila, izotvarala, izlomila, šutirala nogom u glavu 30 minuta sa još 5-6 devojaka i na sve to ošišala i ostavila golo dete na ulici - napisala je Simov.

Podsetimo, Tara je 11. juna 2021. u Prvom osnovnom sudu imala zakazano ročište sa Anđelom, ali se ona nije pojavila.

- Unakazila me je. Ostavila me sa trajnim fizičkim i psihičkim posledicama... Sve mi je ovo jako stresno, od stresa sam počela da mucam - rekla je Simova nakon suđenja.

Rijaliti-zvezda bila je vidno izrevoltirana što sudski proces dugo traje, te je poručila:

- Ovo je prvo suđenje posle četiri godine, nije mi jasno iz kog razloga sve ovo toliko dugo traje. Nadam se da će se danas sve to rešiti. Bliži se zastarenje slučaja, sad u julu mesecu. Ostale su posledice i traume, uopšte mi nije lako. Volela bih da moja pravda izađe na videlo - rekla je Tara tom prilikom za Blic.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goga

    26. avgust 2021 | 12:27

    Draga moja Tara,videli smo tvoje ponašanje u Zadruzi.Naravno da ne opravdavam nikakav vid nasilja .Ali, ako si se tako bezobrazno i bahato ponašala.Onda samo mogu reći da je sigurno ovo bili zasluženo.Jer ti pre svega nemaš ni kulturu ni odgoj niti poštovanje prema ikome.

  • Nina

    26. avgust 2021 | 13:09

    Meni samo krivo sto te nije vise nalupala. Za takve kao ti, batina nikad dovoljno.

  • Hmm...

    26. avgust 2021 | 14:55

    Gledajući ponašanje dotične u Zadruzi 4 zamolio bi Andjelu da ponavlja tretman na svakih mesec dana dok je ne reciklira.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA