≫ 

Nataša Bekvalac nakon 3. doze: Moje dete (14) će primiti vakcinu!

- Ja mislim da tu nema diskusije i da je ovo jedini način da se ova bolest zaustavi - poručila pevačica

  • 10
Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac / Foto: ATA Images

Nataša Bekvalac (40) poslala je važnu poruku javnosti i svima onima koji se i dalje dvoume ili čak odbijaju da prime vakcinu protiv korona virusa i tako daju lični doprinos u zaustavljanju ovog virusa.

No, pre toga, da to učine prvo zbog brige prema sebi i najbližima.

- Primila sam Fajzerovu vakcinu. Veoma je važno da apelujemo na ljude da se vakcinišu, jer je to jedini način da se vratimo u normalu. Moja branša je posebno pogođena. Skoro godinu i po dana ništa nismo radili i to me kao samohranog roditelja pogodilo u svakom smislu te reči, pa zato imam dodatni motiv da pozovem ljude da se vakcinišu - rekla je Nataša nakon što je primila i 3. dozu.

- Ja mislim da tu nema diskusije i da je ovo jedini način da se ova bolest zaustavi. Moje dete će se vakcinisati. Na moje nastupe dolaze ljudi koji su vakcinisani, ja se iskreno nadam da nećemo doći do toga da brojka bude jako velika da bismo se dozvali - poručila je pevačica, misleći na ćerku Hanu koja ima 14 godina.

Ona je upitana i o nedavnom skandalu u Nišu, kada je na nastupu Jale i Bube maloletni momak od strane njihovog obezbeđenja bačen sa bine, a potom i tučen.

Nakon ovoga, bosanskom dvojcu zabranjen je ulazak u Srbiju.

- Ja sam protiv svake vrste nasilja. Kako se to rešava ja sam svojim primerom pokazala, jako je bilo neprijatno gledati sve to. Vlasti rade onako kako misle da je najpametnije. Pričalo se da sam otkazala nastup zbog njih, ali to nije istina, otkazala sam iz privatnih razloga - rekla je Bekvalčeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo

    27. avgust 2021 | 11:50

    A ona je persona zaduzena za savete??? Bolje da cuti!

  • Nikola

    27. avgust 2021 | 11:42

    Ti kao majka i žena si pokazala šta umiješ, zato bolje ćuti!!

  • Boža zemunac

    27. avgust 2021 | 12:14

    Poklanjam ti i moju vakcinu velikodušno. Pelcuj se svaki mesec.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA