Ildi Šaulić cveta novi posao u Americi: Priča se da ovu cifru zaradi za samo sat vremena

- Malo je poznato da je Ilda kao dete trenirala tenis i da je bila baš talentovana - rekao je izvor

  • 3
Ilda Šaulić Ilda Šaulić / Foto: Marko Jovanović

Ildi Šaulić je osim muzike, velika ljubav i beli sport koji je volela od malena i to zbog Monike Seleš. Svoje detinjstvo je posvetila treniranju tenisa, a svojevremeno je bila među 500 teniserki sa WTA liste.

Pošto su nastupi i dalje proređeni zbog korona virusa i posla nema kao nekad, Ilda Šaulić je u potrazi za drugim vidom zarade odlučila da se preseli u Ameriku i otvori školu tenisa.

Iako je mnoge iznenadila pevačicina odluka, iznos koji tamo zaradi za samo jedan čas tenisa je prilično primamljiv.

- Ilda je prelomila i preselila se sa ćerkom u Ameriku. To mnogo znači njenom mužu jer on tamo radi, a sad je i Ilda pokrenula svoj biznis - započinje izvor za Scandal i dodaje:

- Malo je poznato da je Ilda kao dete trenirala tenis i da je bila baš talentovana. Šaban tada nije štedeo, pa je plaćao najbolje teniske trenere po Srbiji i Evropi nadajući se da će Ilda biti uspešna teniserka, ali kao što svi znamo okrenula se pevanju. Naravno, ne može ona da naplati kao profi teniseri koji drže treninge klincima, ali kako je u Americi sigurno da može da uzme fine sume, možda čak i do 100 dolara po satu. A ako uzmemo u obzir da na svakom času ima po dvadesetoro dece, onda je izvesno da odlično zarađuje - završala izvor za gorenavedeni list.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzemo

    30. avgust 2021 | 16:12

    Dajjjj kom mazete oci ??? Gde joj je licenca i kad je to ona mogla za tako vreme da je dobije u Americi..nema ni tri eseca kako je dosla !! Bezite bre !! 👎

  • Mara

    30. avgust 2021 | 19:18

    Pa kad zena ima para basss bass

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA