≫ 

Potukli se Maja i Car! "Urlala je i plakala, on se drao, sve su nas razbudili"

- To da ste videli... To je takav haos bio! Urlali su jedno na drugo, a onda je krenula tuča - rekao je izvor

  • 0
Filip Car, Maja Marinković Filip Car, Maja Marinković, Printskrin: Instagram/majamarinkovic

Bivši zadrugari Maja Marinković i Filip Car uplovili su u ljubavnu romansu, uprkos brojnim pokušajima da to demantuju tvrdeći da je reč samo o prijateljstvu.

Društvene mreže preplavili su brojni dokazi o njihovoj vezi, a tome su svedočili i ljudi iz njihovog okruženja - bivši učesnici "Zadruge", koji su potvrdili da su u emotivnom odnosu.

Na njihovu vezu je, po svemu sudeći, stavljena tačka, i to na najgori mogući način - navodno žestokom tučom!

Maja i Car su se nakon burne svađe navodno potukli u gluvo doba noći i na noge digli čitavu zgradu, piše Pink.rs.

- To da ste videli... To je takav haos bio! Urlali su jedno na drugo, a onda je krenula tuča, nije se znalo ko tu koga... Maja je vrištala toliko da nas je sve razbudila, a baš je kasno bilo, pakao! Urlala je i plakala, on se drao kao lud - ispričao je izvor za pomenuti portal, a komšinica je zabeležila i snimak iz stana pored onog u kom je došlo do fizičkog obračuna Maje i Cara.

- Maja i Filip Car ovde, stan do, Maja vrišti - napisala je žena iz stana pored i poslla audio-snimke, na kojima se navodno čuje rijaliti-par, koji se svađa.

Nakon što se saznalo za karambol koji je izbio između njih dvoje,oglasila se Maja, koja nije želela da previše detaljiše o ovom sukobu.

Ona je potvrdila da je izbila žestoka svađa, ali da su uspeli da razreše nesuglasice.

- Što se tiče ovog snimka, jesmo se posvađali, ali ja sam pre toga bila izrevoltirana zbog jedne ženske osobe i onda smo se Filip i ja nešto posvađali... Brzo smo rešili to i ostavili iza nas, tako da je sada sve u redu - rekla je Maja za pomenuti portal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA