≫ 

Mina do skoro krila dečka, a sada je rešila da mu posveti tetovažu?

Pre ovog poteza, ona je na Instagramu objavila fotku novog dečka, zbog koga kako tvrdi neće ulaziti u novu sezonu Zadruge

  • 1
Mina Vrbaški Printskrin: Instagram/minavrbaski

Rijaliti učesnica Mina Vrbaški nakon izlaska iz rijalitija "Zadruga 4" našla je novog dečka, a nakon što ga je pokazala javnosti, rešila je da mu posveti tetovažu.

Iako je, sudeći po njenom ponašanju u rijalitiju, poznato da se Vrbaški lako zaljubi, njen korak iznenadio je mnoge.

Ona je na Instagramu podelila fotografiju na kojoj je tetovaža koju je posvetila svom dečku.

Na početku veze s Lukom, ona je htela da veza bune tajna, ali njen rijaliti prijatelj Lepi Mića se javno oglasio i raskrinkao Minu, rekavši da je u vezi sa sinom njegovih prijatelja i da je on njen najnormalniji dečko do sada kao i to da nema potrebe da ga krije od javnosti već da treba da se ponosi njim.

Pre ovog poteza, ona je na Instagramu objavila fotku novog dečka, zbog koga kako tvrdi neće ulaziti u novu sezonu Zadruge koja startuje za par dana jer uživa u ljubavi i pažnji kojom je on svakodnevno obasipa.

- U tebi sam pronašla ceo svoj svet, ljubav i osobu koju vredi čuvati - Mina se na Instagramu emotivnom porukom se obratila novom partneru, a zatim objavila sliku na kojoj uživa u njegovom nežnom zagrljaju.

Inače, Mina je poznata kao neko ko voli tetovaže, te ih ima nekoliko na svom telu, ali ova je poseba jer je znak ljubavi.

Fotografiju sa tetovažom, kao i slike Mine i Luke pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA