≫ 

Đorđe David šokiran informacijom o Cecinom dolasku u ZG: "Ko će biti u žiriju? Neću da se mešam"

"Dosadašnjoj članici žirija Jeleni Karleuši smo zahvalni na dugododišnjoj saradnji na ovom projektu i svemu što je uradila za učesnike", saopštio je Grand

  • 22
Đorđe David Đorđe David; Foto: Marko Jovanović

Đorđe David nije bio upućen o smeni članova žirija u Zvezdama Granda, odnosno da Jelena Karleuša više neće biti u istom, a da će se kao novi član ekipi pridružiti Ceca Ražnatović.

- Ko će biti u žiriju? Odakle vam ta informacija? Ne znam ništa o tome, nisu mi rekli. Obavezan sam da se prvo konsultujem sa produkcijom, pa mogu da dam izjavu - rekao je šokirani muzičar.

- Ne želim ja to da komentarišem sada, neću da se mešam, produkcija je poslala saopštenje. Sačekaćemo da prođe prva emisija, pa ćemo videti šta i kako. Razumem ja vas, ali sad ništa ne mogu da kažem - kazao je nešto kasnije Đorđe za Telegraf Jetset.

Podsetimo, Grand produkcija novitete je iznela u zvaničnom saopštenju:

"Nova sezona "Zvezda Granda" počinje 18. septembra a učesnike i gledaoce na samom startu očekuje jedno veliko iznenađenje – nova članica žirija biće Svetlana Ceca Ražnatović! Sigurni smo da će Cecina sjajna muzička karijera, iskustvo i znanje koje ima biti vetar u leđa novim učesnicima u ovom takmičarskom show programu.

Njeno prisustvo u žiriju će doneti jednu novu energiju u kojoj će uživati i gledaoci i učesnici, a emisija “Zvezde Grada” biti gledanija nego ikad. Pored ove velike novosti u sastavu stručnog žirija, za gledaoce smo pripremili još noviteta jer će se promeniti i dobro poznata scenografija i u novu sezonu ulazimo sa vizuelnim identitetom koji odgovara najgledanijem show programu po svim svetskim standardima.

Produkcijski žiri i dalje će biti u sastavu Saša Popović kao predsedavajući, Snežana Đurišić i Aleksandar Milić Mili dok će u u stolicama za stručni žiri i u ovoj sezoni sedeti Ana Bekuta, Marija Šerifović, Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac i Đorđe David.

Dosadašnjoj članici žirija Jeleni Karleuši smo zahvalni na dugododišnjoj saradnji na ovom projektu i svemu što je uradila za učesnike, a Grand produkcija ostaje kuća u kojoj je Jelena uvek dobrodošla."

Video: Đorđe David: Pravda za Rastu? Šta?! Pravda za narkomane, prostitutke, dilere...?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sarah

    2. septembar 2021 | 17:21

    Za mene Jelena je bolja u ziriju od Cece, Ceca je sva umjetna, dok je Jelena otvorena, cesto drska, ali zabavna. Vise ne gledam zvezde granda... sigurno je Ceca dobro platila, da ostrane Jelenu, a da ona sjedne na njenu stolicu. Sramota... stidi se Sasa... ali Sta i ocekivati od obicnog harmonikasa... koji za sve moze d’à se zahvali Breni....

  • nastavi da

    2. septembar 2021 | 21:56

    lakiras nokte i oblacis suknje

  • Ris

    2. septembar 2021 | 19:31

    Možete da dovedete koga hoćete ,emisija vam je demode odavno,neće više ni babe i dede da gledaju .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA