≫ 

Marija Šerifović se sa 6 reči oglasila povodom Karleušinog napuštanja žirija

Vidno tužna, Marija je objavila njihove dve zajedničke fotografije, uz kratku poruku

  • 67
Jelena Karleuša, Marija Šerifović Jelena Karleuša, Marija Šerifović / Foto: Marko Jovanović, Nikola Tomić

Dan nakon što je javnost obaveštena o tome da Jelena Karleuša više nije deo Zvezda Granda i žirija ovog takmičenja, te da će od 18. septembra u jednoj od stolica biti Ceca Ražnatović, oglasila se i Marija Šerifović.

Cecin dolazak nije komentarisala, ali Jelenin odlazak jeste.

Vidno tužna, Marija je objavila njihove dve zajedničke fotografije, sa snimanja novogodišnjeg programa za 2021. godinu.

Uz nežne fotografije objavila je samo šest reči.

- Možda nas spoji predstava nova, ponovo... - napisala je kratko Marija.

Karleuša joj je na to ostavila samo emotikon slomljenog srca, čime je izazvala lavinu komentara.

"Imali smo priliku da ove dve ludačke energije gledamo na jednom mestu", "Nedostaješ već", "Nezamenjiva", "I nama je srce slomljeno", "Zauvek najbolja", neki su od njih.

Podsetimo, Jelena se zvaničnim saopštenjem oglasila povodom napuštanja žirija, nakon što je Grand u svom saopštenju naveo da je novi član Ceca Ražnatović.

- Dragi moji, odlučila sam da je vreme da se pred novi album povučem iz Zvezda Granda i u skladu sa tim na svoju inicijativu, još 28. juna ove godine sam obavestila Grand produkciju i raskinula ugovor. Ovo odluku sam donela najpre kako bih se maksimalno posvetila izlasku i promociji novog albuma koji dolazi - napisala je Jelena.

- Od tada do danas bilo je pokušaja da nađemo načina i uslova da nastavim sa snimanjima. Međutim, nismo uspeli da se dogovorimo. Ko su novi članovi i kako će takmičenje izgledati na dalje, nije pitanje za mene. Želim im svu sreću - poručila je Karleuša, uz priloženi dokaz o datumu prekida saradnje i napuštanju žirija.

Marijina objava:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Šta je Grand naveo u saopštenju

"Nova sezona “Zvezda Granda” počinje 18. septembra a učesnike i gledaoce na samom startu očekuje jedno veliko iznenađenje – nova članica žirija biće Svetlana Ceca Ražnatović! Sigurni smo da će Cecina sjajna muzička karijera, iskustvo i znanje koje ima biti vetar u leđa novim učesnicima u ovom takmičarskom show programu.

Njeno prisustvo u žiriju će doneti jednu novu energiju u kojoj će uživati i gledaoci i učesnici, a emisija “Zvezde Grada” biti gledanija nego ikad. Pored ove velike novosti u sastavu stručnog žirija, za gledaoce smo pripremili još noviteta jer će se promeniti i dobro poznata scenografija i u novu sezonu ulazimo sa vizuelnim identitetom koji odgovara najgledanijem show programu po svim svetskim standardima.

Produkcijski žiri i dalje će biti u sastavu Saša Popović kao predsedavajući, Snežana Đurišić i Aleksandar Milić Mili dok će u u stolicama za stručni žiri i u ovoj sezoni sedeti Ana Bekuta, Marija Šerifović, Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac i Đorđe David.

Dosadašnjoj članici žirija Jeleni Karleuši smo zahvalni na dugododišnjoj saradnji na ovom projektu i svemu što je uradila za učesnike, a Grand produkcija ostaje kuća u kojoj je Jelena uvek dobrodošla."

Video: Karleuša je Merlina 2013. zvala da joj gostuje na koncertu: Zauvek će pamtiti ono što joj je rekao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • prof

    3. septembar 2021 | 17:16

    Zameniti Karleušu Cecom je loša i nepredomišljena odluka koja može da dovede do masovnog odliva publike. Ceca je možda bolja pevačica ali je JK daleko veća zvezda sa harizmom i x faktorom.

  • Ja

    3. septembar 2021 | 18:06

    Tragedija.i gde ce sada da prikazuje svoje silikone?da se iznose odevne kombinacije .a isto tako velika ne kultura , ne vaspitanje i ne postovanje kandidata.navodno pustali ste je samo zbog gledanosti.a cecu ne gotivim nesto .t.j njene pesme.ali.bar je uvek imala meru i kulturu.u svakom obracanju videla se kultura postovanje i licno dostojanstvo.to za koga je bila udata i s kim je sada je njena licna stvar.a ako poredimo Jeleninu proslost sa Cecinom vise smrdi Jelenina proslost.dal su kriminalci ili glupi parajlije ona je tu gde i lova.

  • 72

    3. septembar 2021 | 16:34

    Sad cu mozda opet pocet gledat zvezde gzanda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA