≫ 

Prve slike Cece i Marije u Zvezdama Granda: Evo kako su reagovale kada su se srele u studiju

Mnogi su nagađali u kakvim su odnosima Ceca i Marija

  • 17
Svetlana Ceca Ražnatović, Zvezde Granda Ceca Ražnatović, Foto: Nikola Tomić

U studiju, na snimanju emsije Zvezde Granda, prvi put su se srele Marija Šerifović i nova članica žirija Ceca Ražnatović.

Ceca je novi član žirija od ove sezone i na snimanje je stigla vidno raspoložena, a pri susretu pozdavila se sa kolegama iz žirija.

Za stolom gde sedi stručni žiriji, Marija i Ceca su se pozdavile, a nije izostao ni razgovor.

One su, prema onome što smo videli, imale prijatan razgovor, a ove sezone muzičkog takmičenja, umesto pored Jelene Karleuše, koja je napustila žiri, Marija će sedeti pored Cece.

Ražnatovićeva o učešću u Zvezdama Granda

- Zemljotres se nije dogodio. Desila se sjajna ponuda i obostrana dobra volja da jedno muzičko takmičenje podignemo na još viši nivo i dodatno ispopularizujemo. Uz sve to da uz zajedničku snagu i iskustva formiramo nova lica na muzičkoj sceni. Izvesno vreme su trajali pregovori, a konkretizovali smo ih tek juče. Nisam želela da o tome pričam u javnosti dok ne bude potpisan ugovor, čim je to učinjeno, produkcija je izašla sa svojim saopštenjem. Imam iskustvo u takmičenjima, prvo sam sama učestovala na istima i borila se za prva mesta, a onda sam kada sam napravila određene godine karijere postala deo "Pinkovih zvezda". Iskreno iz tog takmičenja vučem sjajne utiske.

Na pitanje koga možemo nazvati glavnim krivcem što će biti deo takmičenja, istakla je:

- Sudbinu. Šalu na stranu. Interesovanje menadžmenta Grand produkcije i na kraju otvorene i poštene pregovore koji su kao rezultat dali da potpišemo ugovor.

- Ne mogu da idem protiv svojih principa kojih se držim već godinama. To je da mišljenje o tome kako neko peva može da se kaže, a da to bude ipak kulturno i lepo sročeno, ali da nikoga ne posramite javno niti izložite ismejavanju. Reč je o mladim ljudima koji nemaju dovoljnog iskustva na sceni, ni pred kamerama, a posebno ne kada ispred njih sedi skoro deset ljudi koji trebaju da ih ocenjuju. Pri tome su skupili mnogo hrabrosti da se okušaju u nečemu i izbore za bolje sutra.

- Nije poenta takmičenja da neko plače na sceni, da se vi derete na kandidate i da ih omalovažavate. Jedan takmičarski šou program kako ga mnogi nazivaju treba da utiče na kandidata da bude u svakom narednom krugu još bolji. A na kraju da pobedi onaj koji se najviše trudio ili ima najveći talenat. Trudiću se da svoje znanje i sve ono što sam naučila za preko trideset godina karijere implementiram u ovo takmičenje. Mislim da mi budem iskreni, ako pogledate bilo koji strani program te vrste, videćete da je tako.

Kako je izgledao susret Marije i Cece pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Ceca oduvala stajlingom na prvom dolasku u Grand: Dekolte da veći ne može i specijalne cipele

Podsetimo, dan nakon što je javnost obaveštena o tome da Jelena Karleuša više nije deo Zvezda Granda i žirija ovog takmičenja, te da će od 18. septembra u jednoj od stolica biti Ceca Ražnatović, oglasila se i Marija Šerifović.

Cecin dolazak tada nije komentarisala, ali Jelenin odlazak jeste.

Vidno tužna, Marija je objavila njihove dve zajedničke fotografije, sa snimanja novogodišnjeg programa za 2021. godinu.

Uz nežne fotografije objavila je samo šest reči.

- Možda nas spoji predstava nova, ponovo... - napisala je kratko Marija.

Video: Ceca prvi put u Zvezdama Granda

Video: Svi su čekali da vide ovaj trenutak: Ceca prišla bivšem saradniku Miliju, a evo šta je on uradio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    7. septembar 2021 | 20:28

    Jelena je bila tu da bi pravila cirkus, jer to je stil Saše Popovića. Od tog takmičenja su napravili vašar, još im samo falio vo na ražnju. Ceca je umerenija, zna mirnim tonom da saopšti i šta joj se sviđa i šta joj se ne sviđa. Hvala Bogu da je ona cirkuska jahačica otišla.

  • Mirko

    7. septembar 2021 | 18:43

    Bolje ona sigurno nego ona alapaca "plavusa", koja nema pojma o pevanju i pesmama niti ko ih izvodi ni kako se pevaju. Mislim da nije kompetentna uopste i nije trebala biti ali dobro. Ceca je daleko bolji strucnjak i razume se u muziku i po meni je muzicka zvezda kojoj verujemo i verovacemo. Kad smo kod posla, svi su oni tu dosli zbog novca odnosno dobre isplate i svako zasluzuje onoliko koliko zasluzuje, zato i jesu tu za dzaba i nisu jer niko nebi sedeo tamo za dzabe i ocenjivao, komentarisao i bodrio mlade talente da postanu buduci pevači.Jedva cekam novu sezonu i naravno navijam ovog puta da bude pobednik iz Srbije.Srecno!

  • Šuki

    7. septembar 2021 | 16:24

    Ćuti kad nema više one što vređa kandidate a ona nezna da peva treba ti prevod da razumeš šta peva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA