≫ 

Viki tvrdi da u "Zvezdama Granda" neće štedeti Cecu: "Imaćemo sukobe mišljenja"

- Svako ima pravo da bira, Jelena jako dobro vodi svoju karijeru, ima ona razloga zašto je ovo uradila - rekla je Viki

  • 1
Svetlana Ceca Ražnatović, Viki Miljković Svetlana Ceca Ražnatović, Viki Miljković, Foto: Nikola Tomić

Viki Miljković, obećala je da će se sukobiti sa novom članicom žirija Zvezde Granda Svetlanom Cecom Ražnatović, koja je inače njena kuma.

Pevačica je prvo pred okupljenim medijima prokomentarisala odlazak Jelene Karleuše iz žirija popularnog takmičenja.

- Javio mi je Saša Popović, kao i Ceca. Svako ima pravo da promeni profesiju, da se iz posla povuče iz ovog ili onog razloga. Neko ima bolju ponudu, nekad neko ima bolju ponudu i zna svoje poslovne planove, to je na svakom od nas da odluči. Bilo mi je jako žao kada su odlazili članovi žirija, žao mi je bilo kad je odlazio Šaban i Lukas, pa i sada Jelena. Sa Jelenom smo bili jako uspešni i dobri, bilo je tu svađa, rasprava, smeha. Mnogi su voleli da gledaju takmičenje zbog tog naših konflikta, koji su bili realni, a ne namešteni - kaže Viki i dodaje:

- Svako ima pravo da bira, Jelena jako dobro vodi svoju karijeru, ima ona razloga zašto je ovo uradila - rekla je Viki. Bila sam na moru pa se sa Jelenom nisam čula, ali se mi svakako privatno ne čujemo - rekla je Viki.

Ona se potom osvrnula na svoju kumu Cecu, sa kojom i privatno zna da uđe u konflikt.

- S druge strane, posebno mi je drago što je na tu stolicu došla Ceca. Nas dve i u privatnom životu dolazimo do sukoba mišljenja, tako da ćemo sada to preneti na kamere, imaćete priliku to da gledate. Zla namera sa moje strane u žiriju nikad nije postojala - zaključila je Viki okupljenim novinarima na snimanju novih Zvezda Granda.

Podsetimo, Jelena Karleuša nije produžila saradnju sa Zvezdama Granda, a na njeno mesto je došla Svetlana Ceca Ražnatović. Kako su rekli iz produkcije, njeno prisustvo u žiriju će doneti jednu novu energiju u kojoj će uživati i gledaoci i učesnici, a emisija “Zvezde Grada” biti gledanija nego ikad.

Produkcijski žiri i dalje će biti u sastavu Saša Popović kao predsedavajući, Snežana Đurišić i Aleksandar Milić Mili dok će u u stolicama za stručni žiri i u ovoj sezoni sedeti Ana Bekuta, Marija Šerifović, Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac i Đorđe David.

U galeriji pogledajte kako je Ceca izgledala na snimanju prve emisije "Zvezde Granda" ove sezone:

Video: Ceca sela u žiri Zvezda Granda: Ma, ja ovako mlada neisukusna, zaista imam tremu, drhtim cela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duska

    10. septembar 2021 | 00:02

    Neka je otisla fala boqu da opet moqu da qledam zq.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA