≫ 

Dok ona pozira naga, u odrazu stakla vidi se mišićavi muškarac: "Ko je frajer koji je slikao Kiju?"

Ovog puta otkrila je da je "muška ruka" uslikala provokativne scene

  • 55
Zadruga 4, Finale Kija Kockar Foto: Nikola Tomić

Pevačica Kristina Kija Kockar danas je uspela da probudi maštu mnogih muškaraca provokativnom fotografijom na kojoj pozira naga pod tušem.

Iako je mnoge iznenadilo ovo izdanje rijaliti-zvezde, ona je objavila na svom Insta-storiju još jednu fotografiju, iz iste serije, ali ovog puta otkrila da je "muška ruka" uslikala provokativne scene.

Naime, dok Kija pozira naga, leđima okrenuta, u odrazu stakla vidi se da mišićavi muškarac drži telefon i fotografiše.

Odmah su usledila brojna nagađanja ko je "dasa" koji slika Kiju nagu, ali se ona još uvek po tom pitanju nije oglasila, očito želeći da on ostane tajanstven još neko vreme.

"Ko je frajer koji je slikao Kiju?", "Kakav dasa", "Ko god da je ovaj macan, našla je nekog ko joj fizički pristaje", "Živo me zanima ko je ovo?", samo su neki od komentara znatiželjnih fanova.

Fotografije ispod tuša, kao i fotografiju na kojoj se u odrazu vidi muškarac, pogledajte u galeriji (od 2. fotografije):

Podsetimo, Kija je danas objavila fotografiju na kojoj je pozirala potpuno naga pod tušem, dok se kapljice vode slivaju njiz njeno telo.


Pevačica je bujne grudi "pokrila" rukama, a kako je pozirala sa strane, pokazala je i tetovažu koju ima ispod ruke, na rebrima.

Inače, Kija je nedavno sniljena sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, na crnogorskom primorju, a snimcima delovali su veoma prisno. No, Kristina je tada izjavila da su ona i Draško samo prijatelji.

- Mi smo samo prijatelji, gledam ga kao mlađeg brata, ne kao nekog ko bi mogao da bude sa mnom i on to zna. Nema ništa senzacionalno - rekla je Kristina tada.

Video: Nadica o Kijinoj budućnosti: Ako se ostvari kao majka, nije me strah

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA