≫ 

Stanija u rijalitiju ostaje samo mesec dana, ali za brdo evrića: Cifra koju će zaraditi je ogromna

- Marko i Stanija su se dogovorili oko svega, imaju poverenje jedno u drugog, zato ona i pazi na svaki svoj pokret u Zadruzi - kaže izvor

  • 7
Zadruga 5, početak, ulazak Stanija Dobrojević Foto: ATA Images

Starleta i rijaliti-zvezda Stanija Dobrojević jedna je od najplaćenijih učesnica rijalitija Zadruga 5, koji je nedavno startovao.

Iako je napolju čeka dečko Marko Marković, ona je odlučila da sa psom Pablom uđe u rijaliti, zavrti igru, a potom samo nestane.

Kako se navodi, Stanija je u rijaliti odlučila da uđe samo na mesec dana, a za to vreme koje će provesti u Šimanovcima će navodno uzeti ozbiljnu svotu novca.

- Stanija je prihvatila poziv produkcije i televizije Pink, jer poštuje i ceni čelnike, ali je za ovaj put uzela veliku svotu novca, nagađa se da je u pitanju 50. 000 evra - govori izvor i dodaje:

- Marko i Stanija su se dogovorili oko svega, imaju poverenje jedno u drugog, zato ona i pazi na svaki svoj pokret u Zadruzi. Možda se desi da nakon nekog vremena opet uđe, ali će ona ostati tu do oktobra, eto mesec dana i onda će izaći napolje, pa će videti šta će i kako će dalje - dodaje izvor za Republiku.

U galeriji pogledajte fotografije Stanije i njenog partnera, Marka.

Video: Dečka nije povela u Zadrugu 5, ali Pabla jeste: Stanija istakla stomak, a u rukama je nešto nosila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    8. septembar 2021 | 08:03

    Ušla je da ne bi platila Pinku kaznu tih 50 hiljada zbog toga što nije usla prošle sezone a potpisala je ugovor. Sto se tice gledalaca, nije ni morala da ulazi. Nebitna i dosadna!

  • VRS

    8. septembar 2021 | 06:29

    Jadni ljudi u poteri, slagalici pokazuju svoje znanje za siću u odnosu na ovu sto je poznata samo po intimnim PVC delovima svoga tela, zalosno ali istinito.

  • Bata

    8. septembar 2021 | 10:31

    Ima 36 god.a i dalje se ponasa kao dete.Samo zna da se skida u one jevtine kostime i vrti guzicom ispred ogledala.Inteligentna uopste nije a i smor je veliki.Tako da nije interesantna uopste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA