≫ 

Mili: Biranje žirija je isključivo posao Saše Popovića, bio sam iznenađen Karleušinim odlaskom

Mili je otkrio i da li je u svađi sa Ražnatovićkom

  • 3
Mili, Jelena Karleuša, Saša Popović Mili, Jelena Karleuša, Saša Popović / Foto: ATA Images

Direktor muzičke produkcije "Granda", kompozitor Aleksandar Milić Mili, pred novu sezonu Zvezda Granda otkrio je šta misli o novoj članici žirija folk zvezdi Svetlani Ceci Ražnatović, kao i o odlasku pop zvezde Jelene Karleuše.

Naime, on je odgovarao na pitanja novinara, te je istakao da se raduje Cecinom dolasku, jer smatra da je svim uspešnim pevačima tu i mesto.

- Ja se radujem kada velike zvezde dolaze u Grand. Ja bih tu voleo da vidim i Draganu Mirković i Brenu da se vrati. Ceca je toliko velika zvezda da je odlično iznenađenje - rekao je Milić.

Jelenin odlazak iz žirija Zvezda Granda je mnoge iznenadio, pa i njega jer tu odluku nije očekivao.

- Pa to me je iznenadilo, moram da kažem da na to uopšte nisam računao. Prošla sezona je bila jedna od najgledanijih ikada. Imali smo burno takmičenje. Ali, svako gleda gde mu je bolje - izjavio je on i dodao da se nije čuo sa Karleušom:

- Ja sam bio na putu dugo, tako da se ni sa kim nisam čuo. Biranje žirija je isključivo posao Saše Popovića. Ja jesam bio iznenađen. Ali, dok je on tu, ja svaku njegovu odluku podržavam iz sve snage.

Na pitanje u kakvim je odnosima sa Cecom i da li je istina da nisu u dobrim odnosima, Mili je rekao da su od početka saradnje, pa do danas "u istim odnosima".

- Mi smo uvek u istim odnosima. Ceca i ja smo napravili 20 godina njene karijere, stotine stadiona... Te pesme i dalje žive i to je ono što će da nas veže do kraja života. Što se tiče saradnje, ne pravim neke planove osim oko Miligrama. Mislim da ću ove godine i više da komponujem jer sam već počeo - rekao je.

Na pitanje da li smatra da če sada biti manje svađa među članovima žirija kada nema Jelene Karleuše, on je odgovorio:

- Veovatno, ne znam. Verovatno. Znajući nas i ceo žiri, mi smo se već uhodali. Malo toga tu može da se promeni.

Fotografije ovogodišnjih članova žirija pred snimanje prve emisije Zvezda Granda, pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Svi su čekali da vide ovaj trenutak: Ceca prišla bivšem saradniku Miliju, a evo šta je on uradio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwer

    8. septembar 2021 | 16:52

    Mili, priznaj da Tì je drago, kao i velikoj većini gledalaca. Iskreno, smučilo nam se od ove "pevačice" i njenih komentara kojima je omalovažavala decu koja se takmiče. Ona ne zna šta znači reč POŠTOVANJE. Nažalost.

  • Kolo

    8. septembar 2021 | 15:22

    Izbacite "admirala" i ubacite Joksimovića.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA