Miljana staklom htela da se iseče, Marija kaže da je digla ruke: Više me ne interesuje!

Kada je ostala sama, posegla je za staklom i moguće je da je imala nameru da sebi prereže vene. Pritom je sve vreme gledala u kameru, pa deluje da je samo htela da privuče pažnju da joj je teško

  • 5
Miljana, Marija Kulić, Lazar Čolić Zola Miljana, Marija Kulić, Lazar Čolić Zola Foto: ATA Images, Nikola Tomić, Printskrin: RTV Pink

Rijaliti-zvezda Miljana Kulić staklom je prošle noći u Zadruzi 5 pokušala da iseče ruke, a njena majka Marija za Telegraf Jetset ističe da je više ne zanima ćerkino ponašanje, pošto je razlog za isto Lazar Čolić Zola

- Nisam gledala, ne znam o čemu se radi. Sada čujem od vas. Ne znam šta je sa njom i ako smatra da treba sve to treba da radi zbog Zole, neka radi šta hoće, ne interesuje me više. Moj trud i trud cele moje porodice nisu uspeli, i sve to što smo joj pričali kako bi njoj bilo lakše, ništa od toga. Razumela bih da ona i zapreti produkciji i sve ovo što radi da radi, ali iz opravdanih razloga, ali zbog Zole šta će da radi, ne zanima me - rekla nam je Marija.

Na naše pitanje kakvo je zdravsteno stanje njoj i suprugu Siniši, otkrila je koji im je sledeći korak.

- 22. imam petsken (PET CT Skener, prim. aut.) u Sremskoj Kamenici, tog dana i suprug i ja idemo, pa ćemo videti... - kaže Kulićeva za naš portal.

Inače, sinoć je Miljana napravila pravi haos u rijalitiju. Nakon drame koju je priredila, usledila je prava opasnost.

Kada je ostala sama, posegla je za staklom i moguće je da je imala nameru da sebi prereže vene. Pritom je sve vreme gledala u kameru, pa deluje da je samo htela da privuče pažnju da joj je teško.


Nekoliko sati pre toga, Kulićeva je očekivala da će svoju bivšu ljubav Zolu videti u rijalitiju, te se ponadala da će je i obnoviti.

Nišlijka je u nekoliko navrata tražila pažnju zadrugara, pa im je sve vreme govorila kako joj nije dobro. U jednom momentu ona je otišla u Rajski vrt gde je napravila dramu zbog Zole.

Kulićevoj su prilazili zadrugari i pokušavali da je smire, a MC Damiro je bio ubeđen da ona glumi sve vreme, što je Miljanu naljutilo još više pa je napravila još veću dramu, lomeći sve oko sebe, zbog čega je moralo da reaguje i obezbeđenje.

U galeriji u sredini teksta možete pogledati uznemirujuće fotografije (od 2. slike) u kojima Miljana želi da iseče vene, gledajući u kameru.

Video: Ne znaš ti kada smo se Zola i ja pobili za Željkov rođendan iza kuće: Miljana o ratu i miru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • coka

    10. septembar 2021 | 13:42

    Ali tačno znam ono njeno akcentovanje

  • Krlja

    10. septembar 2021 | 16:31

    Pa sto se nije isekla...nego drami,a mama ulazi uskoro....priprema se teren 😂😂😂

  • Ivan

    10. septembar 2021 | 17:00

    Bolje jezik da je isekla da je ne slusamo vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA