Zbog ovih slika su poznate žene "provaljene" da koriste Fotošop: Htele savršeno, pokazale nerealno

Svako želi da izgleda što lepše, ali se neretko ljudi zaigraju u Fotošopu

  • 2
Lepa Brena, Lidija Vukičević, Zorana Jovanovic Zorannah, Dara Bubamara Lepa Brena, Lidija Vukičević, Zorana Jovanovic Zorannah, Dara Bubamara, Foto: ATA Images

Poznate ličnosti trude se da u javnosti što bolje izgledaju, a kako su društvene mreže postala naša svakodnevica, naše zvezde ne zaostaju ni u "sređivanju" sebe, ali i fotografija koje objavljuju.

Poznate dame retko javno viđamo bez šminke, a kada je to slučaj, često lice skrivaju ogromnim naočarima za sunce. No, na Instagramu moguće je srediti sve ono što misle da bi dodatno ulepšalo njihovu fotografiju.

Od lošeg svetla, bora, sitnih nesavršenosti, poznate dame koriguju i svoje telo sužavajući struk, noge, ističući i uvećavajući atribute. No, nekad preteraju u tome.

Često se poznate žene zaigraju u Fotošopu, pa njihovi pratioci primete da su nešto radile na slici. Ali postoje i oni slučajevi kada iskrive sve oko sebe i svoj izgled "doteraju" do neprepoznatljivosti.

Pevačice Lepa Brena, Dara Bubamara, Andreana Čekić, glumica Lidija Vukićević, starlete Ana Korać i Maja Marinković, kao i blogerka Zorana Jovanović Zorannah, našle su se na meti komentara da su previše "sređivale" svoje slike.

Kako izgledaju fotografije zbog kojih su naše poznate žene "provaljene" da su se, po mišljenju mnogih, bespotrebno zaigrale u Fotošopu, pogledajte u galeriji iznad.

Video: Njoj Fotošop ne treba: Nataša Bekvalac objavila snimak, dominira u bikiniju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA