≫ 

Kolumbijka kojoj je Stojanović umro na rukama, pred godišnjicu njegove smrti objavila bolne kadrove

U eksploziji džipa Sonja je zadobila lakše povrede, a Stojanović je preminuo nakon nekoliko sati

  • 2
Strahinja Stojanović, Sonia Suarez Strahinja Stojanović, Sonja Suarez, Foto: Instagram/Sonia Suarez

Strahinja Stojanović (30), koji je ubijen pre godinu dana, kada je ispod njegovog džipa postavljen eksploziv, u trenutku eksplozije nalazio se u vozilu sa svojom devojkom, Kolumbijkom Sonjom Suarez Gomez (47), koja je sada objavila nekoliko uspomena sa Stojanovićem.

Sonja je na Instagramu podelila snimke sa pokojnim Strahinjom, nekoliko dana pred godišnjicu smrti. Na jednom snimku se vidi kako on jede palačinke, na drugom se Stojanović igra sa psom, a ona vežba na kućnom biciklu. Objavila je i snimke na kojima se drže za ruke.

Ubistvo Strahinje Stojanovića dogodilo se 13. septembra u Ulici omladinskih brigada, kada je u njegovom automobilu eksplodirala bomba. Kraj njega je sedela i Sonja, koja je zadobila lakše povrede.

Strahinja joj je, praktično, umro na rukama, a njoj je bio zabranjen izlazak iz zemlje, zbog istrage koja je vođena. Ona je tada tvrdila da se Strahinja nije bavio kriminalom.

Sonjina ćerka Paula Suarez poznata je javnosti još od ranije, a u žižu interesovanja došla je 2016. godine kada je bila u vezi sa fudbalerom Mančester Junajteda Kristijanom Ronaldom.

Sve je počelo kada je isplivao vruć ples Ronalda i Paule na jahti, čime su privukli pažnju javnosti i medija. Prema informacijama do koje su tada došli španski mediji, sa Ronaldom Paula se upoznala u jednom noćnom klubu na Ibici.

Paula studira glumu i bavi modelingom, ima 25 godine i prava je lepotica, a može se primetiti da je figuru nasledila od majke. Ona se sredinom aprila prošle godine ostvarila u ulozi majke i sa svojim partnerom dobila je ćerkicu.

Uspomene koje je podelila Sonja pogledajte u galeriji u tekstu, gde možete videti još neke Kolbijkine i Strahinjene slike.

Video: Eksplodirao džip na Novom Beogradu: Teško povređen Strahinja Stojanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hufer

    12. septembar 2021 | 11:55

    Vrh riba

  • niba

    13. septembar 2021 | 06:29

    nije se bavio narkoticima, prodavao je bonbone i čokolade na pijaci...i tako stekao silno bogastvo, hahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA