Prvi ples Milice Mandić i njenog muža: Ne puštaju iz naručja jedno drugo, a pogledi sve govore

Veliku pažnju, izazvao je njihov prvi ples, uz pesmu Olivera Dragojevića "Bez tebe"

  • 0

Srpska tekvondoistkinja Milica Mandić se danas, 12. septembra, udala za dugogodišnjeg partnera Marka Đuričića, a prvi ples bio je posebno romatičan i prelep.

Njih dvoje su prvo upriličili građansko, pa crkveno venčanje, kojem su prisustvovali rodbina i prijatelji, a zatim su nastavili sa svadbenim vseljem.

Milica i Marko za prvi ples su odarali pesmu Olivera Dragojevića, "Bez tebe", dok su se svi prisutni razežili gledajući emotivnu scenu zaljubljenih.

Mladenci su sve vreme tokom trajanja plesa bili nasmejani, u idiličnom zagrljaju, a gledali su se veoma zaljubljeno.

Podsetimo, Marko se takođe bavi tekvondom i, očekivano je, Miličina najveća podrška. Oni su se upoznali tako što su zajedno trenirali u jednom tekvondo klubu. Ona je jednom prilikom otkrila da je njihov prvi susret bio posebno sudbonosan.

- Imala sam tu sreću da ga upoznam 2012. godine kad se vratio sportu. Ispunjena sam i srećna kad je on sa mnom u sali, jer je to pravi momak koji je uvek uz mene, navija svim srcem i bodri me - ispričala je Milica u jednoj emisiji na K1, s druge strane, Marko je otkrio kako se zaljubio u Milicu.

- Milica Mandić motiviše ostale devojke, motivisanost i patriotizam su njen poseban kvaltet i odlika, kad je osvojila dve zlatne medalje u Londonu i kad je viknula "Srbija" i pokazala tri prsta upravo tad me je osvojila - poručio je za RTS

U videu na početku teksta pogledajte njihov prvi ples, a u galeriji u tekstu fotografije.

Video: Prvi snimci crkvenog venčanja Milice Mandić: Zaljubljeni pogledi i osmesi, ona je prelepa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA