≫ 

Marija izbacila Miljanu iz kuće, nastao potpuni haos: Sve ćemo morati da prodamo zbog tvojih dugova!

- Siniša je sve vreme pokušavao da urazumi suprugu, ali nije uspevao. Valjda će se tenzija u njihovom domu stišati - govori izvor

  • 6
Marija Miljana Kulić Marija, Miljana Kulić Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Rijaliti zvezda Miljana Kulić diskvalifikovana je iz pete sezone rijalitija Zadruga, zbog čega će televizija Pink protiv nje pokrenuti postupak i tražiti čak 100.000 evra.

Zbog te sume, kao i još nekih Miljaninih navodnih dugova, njena majka Marija će navodno biti prinuđena na prodaju imovine.

Naime, Marija je navodno van sebe već neko vreme, a pogotovu otkako joj je ćerka diskvalifikovana iz rijalitija.

- Marija se hvata za glavu i kuka po čitav dan. Ne može da veruje šta joj je ćerka napravila, doslovno pakao od života. Pinku su dužni 100.000 evra, a pored toga Miljana ima i velike kockarske dugove - priča izvor.

- Ako se ovako nastavi, Marija će morati da proda kuću u Nišu. Cela ulica se orila kada je Marija vikala na Miljanu i govorila joj: "Sve si rasturila, kuću moramo da prodamo kako bismo vratili tvoje dugove. Odakle više novac da izvlačimo?". Siniša je sve vreme pokušavao da urazumi suprugu, ali nije uspevao. Valjda će se tenzija u njihovom domu stišati - zaključuje izvor blizak Kulićima za Blic.

Nekoliko sati ranije, Marijina majka se oglasila povodom ćerkine diskvalifikacije.

- Ništa, poslala sam ko će da ode po nju i da dođe kući. Umorna je, to je sve, nije htela da uđe od prvog dana u Zadrugu, ali je htela da ispoštuje poziv, ne oseća se dobro - kratko je prokomentarisala Marija posle Miljanine diskvalifikacije.

Dok je čekala kako će se iz Šimanovaca prevesti do grada, a potom i do Niša, Miljana je navodno uživala sa pumpadžijama na obližnjoj benzinskoj pumpi. Budući da nije ponela garderobu, a izašla je u majici kratkih rukava, zaposleni na pumpi su je i obukli. Ogrnuli su je u njihovu radnu uniformu.Podsetimo, Veliki šef je poslao pismo u kom je diskvalifikovao Kulićevu.

- Zadrugari, zvanično vas obaveštavamo da je Miljana diskvalifikovana zbog samoinicijativnog napuštanja Zadruge, a televizija Pink će u skladu sa njenim ugovorom pokrenuti tužbu po hitnom postupku i potraživati 100.000 evra na iznos kazne. Pozdrav Veliki šef - glasilo je pismo koje je pročitao Lepi Mića. Inače, Miljana Kulić je preksinoć htela da pobegne iz "Zadruge" po svaku cenu, pa je u jednom trenutku i zapalila Rajski vrt, pokušavajući da nađe put napolje.

U galeriji u sredini teksta pogledajte Miljanine i Marijine fotografije.

Video: Miljana plakala pred ulazak: Nemojte ništa od mene da očekujete, ulazim da bih izašla što pre

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dixi

    13. septembar 2021 | 10:51

    E to je rijaliti ,daju ti ogromne pare i dnevnice i jos odredjenu svotu unapred i bezmozgani potrose unapred dobijeni novac na garderobu i remont i zbog nedolicnog ponasanja ne zarade nista .Izadju jos sa dugom prema televiziji .To je tako sa mufte zaradjenim novcem kako dosao tako i otisao!Miljana ce roditelje sahraniti pre vremena i postati obicna ulicarka koja ce i kontejnere prevrtati.Umesto da su je lecili oni nasli rijaliti da se tamo leci od svog urodjenog poremecaja.zalosnoo

  • Stojko

    13. septembar 2021 | 10:43

    Ajd u 100 iljada da ce je veliki mag Mitrovic vratiti u rijaliti za 7-10 dana.

  • Samo JA

    13. septembar 2021 | 11:38

    Ona je zrela za psihijatra.Njoj je novac udario u glavu toliko da misli da je jako poznata licnost,zvezda..sta god.Miljani treba strucnjak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA