≫ 

Tara Simov pred suočavanje sa Anđelom Vešticom: Izgubila sam na sudu, ne mrzim je, čule smo se...

- Ostaje bol, poniženje. Fizički obračun je bio baš, baš - rekla je Tara

  • 2
Tara Simov, Anđela Veštica

Tara Simov, Anđela Veštica Foto: Milena Đorđević, Instagram/therealandjela

Rijaliti učesnica Tara Simov otkrilaje u kakvim je odnosima sa Anđelom Vešticom, nakon što ju je tužila da joj je navodno nanela fizičke povrede.

Tara i Anđela suočiće se večeras, 14. septembra, u emsiji Amidžu šou, a pred ulazak u studio Tara je progovorila o svemu.

- Čule smo se, iskreno, osetila sam pokajanje u njenom glasu. Ne osećam neku mržnju prema njoj. Zakopale smo ratne sekire, ljudski je opraštati. Znam da se iskreno pokajala, znam da joj je jako krivo zbog svega - rekla je Tara.

- Nastavile smo dalje. Što se tiče suda - to je zastarelo. Ja sam zapravo izgubila na sudu. Sve se to odugovlačilo, na kraju je bilo kako je bilo. Ostaje bol, poniženje. Fizički obračun je bio baš, baš. Želim da stavim tačku na sve to - ispričala je Tara za Blic.

Podsetimo, Anđela je, navodno, sa još nekoliko drugarica, pretukla i do glave ošišala tada maloletnu Taru i navodno je bez garderobe ostavila na parkingu.

Pored toga što su bile i na sudu po tužbi Simove, cela priča i sporne fotografije u nekoliko navrata povlačile su se i po društvenim mrežama na kojima je vođen i svojevrstan virtuelni rat.

Tara je u nekoliko ispovesti Tara do detalja opisivala šta joj je Anđela radila tokom kobne večeri i često akcentovala da je godinama posle toga imala ozbiljne traume, kao i da se plašila javnosti i izlazaka iz kuće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🥱

    14. septembar 2021 | 22:06

    Baš,baš šta? Ne ume jednu rečenicu da sastavi kako treba, bolje da se vrati u školu.

  • Дража

    14. septembar 2021 | 22:04

    Баш се покајала! 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA