Luna Đogani u bikiniju tri meseca nakon porođaja: U naručju drži malenu Miu koja je neodoljiva

Đoganijeva se porodila 15. juna i na svet donela ćerku Miu

  • 84
Luna Đogani, Marko Miljković Luna Đogani, Foto: ATA Images

Luna Đogani tri meseca nakon porođaja pokazala je kako izgleda u bikiniju, ali ipak je pažnju "ukrala" njena ćerkica Mia Miljković.

Marko Miljković, Luna i njihova naslednica trenutno uživaju van gradske gužve, u kući sa bazenom, i tako koriste, poslednje dane leta, gde su se Đoganijeva i malena Mia i fotografisale.

Luna je pozirala u malenom bikiniju samo tri meseca nakon porođaja, dok je u naruču držala svoju naslednicu. Na jednoj slici Đoganijeva gleda pravo u kameru, dok na drugoj sa puno ljubavi posmatra svoju naslednicu.

"Prelepe ste", "Luna, odlično izgledaš","Bravo, samo tri meseca nakon porođaja", "Predivne fotografije", "Mama i ćerka uživaju", "Mia je preslatka", "Luna,odlično izgledaš, nema potrebe da ne budeš zadovoljna kilažom", "Mia je ukrala svu pažnju", neki su od komentara.

Podsetimo, Luna se u jednom od videa na Jutjubu žalila Marku da nije zadovoljna svojim izgledom, jer je, kako je rekla, debela i da nijedan dan nije ispoštovala dijetu do kraja, te da nikada neće smršati.

- Razmišljala sam, htela sam da uzmem parče pice, gledam ga, gleda ono mene, onda sam pomislila kako sam debela i reko neću... Možeš da obrišeš početak lajva? Sve mi se naboralo ovde - rekla je Luna hvatajući se za stomak, dok joj je Marko govorio da nije debela i da joj svi pišu da lepo izgleda.

- Neće sigurno da mi napišu da sam debela i da to misle, neće mi napisati. Vi ne vidite kako moj stomak stvarno izgleda, sada imam steznik i suknju, znam ja što pričam da sam debela, ne kažem bez razloga - rekla je Đoganijeva i dodala:

- Nijedan dan nisam uspela ishranu da ispoštujem, svaki dan sam nešto zeznula. Danas sam pojela čokoladni kolač, sladoled i špagete. Nijedan dan nisam uspela, nikad neću smršati, zauvek ću biti ovakva.

Lunine fotografije u bikiniju sa naslednicom pogledajte u galeriji u tekstu, kao i još neke slike porodice Miljković.

Video: Luna Đogani pokazala ogromni dekolte, ali mnogi su ostali bez reči kad su videli s kim je u kolima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA