Milica o ljubavi sa Dačićevim sinom: Otkrila čime ju je osvojio, a evo šta je rekla o političaru

- Luka i ja smo se družili 6, 7 godina, onda smo počeli intenzivnije da se družimo i to je preraslo u nešto više - rekla je Milica

  • 20

Mlada pevačica Milica Jokić u vezi je sa Lukom Dačićem, sinom političara i predsednika Narodne skupštine Srbije, Ivice Dačića, a ona je sada otkrila detalje ljubavne romanse.

Milica je naglasila da političara poštuje dugi niz godina i otkila kakav je on privatno, a ispričala je i kako je njeno i Lukino prijateljstvo preraslo u ljubav.

- Gospodina Ivicu poštujem duži niz godina. Luka i ja se družimo pre svega duži niz godina. Uglavnom sa Ivicom pevam ''Kad zamirišu jorgovani'', on tu pesmu voli. Ivica je sjajan čovek, vrlo je ljubazan i normalan i drag. Uglavnom mi je govorio da budem uporna i da slušam samu sebe - rekla je Milica i dodala:

- Luka i ja smo se družili 6, 7 godina, onda smo počeli intenzivnije da se družimo i to je preraslo u nešto više. Luka je jedan veoma pristojan, vaspitan dečko koji me je osvojio svojom dobrotom i uporonošću. On je mene pre svega poštovao kao pevačicu - rekla je Milica i dodala.

Mlada pevačica je istakla da još uvek ne razmišlja o svadbi i deci, te da joj je sada karijera na prvommestu.

- Rano je da pričam o svadbi i bebi... Tek smo na početku. Iskreno, sada mi je karijera na prvom mestu - kaže Milica i otkrila Luka nije ljubomoran.

- On je meni pre svega dobar prijatelj i drug, a ljubav se desila posle Egipta... Luka dolazi često na moje nastupe. Nije ljubomoran, on je divan, pristojan i lepo vaspitan dečko - rekla je Jokićeva.

Miličine i Lukine fotografije sa njene promocije pesama mlade pevačice pogledajte u galeriji iznad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crnogorac

    16. septembar 2021 | 22:59

    Jeste a mi smo bravi 😂😂😂 evo pasemo...🤣🤣🤣 pa kakve sve gluposti neću pročitati, a što je ovo ljudi, da Bog mili sačuva...

  • milance

    16. septembar 2021 | 23:08

    a ova je pevacica xaxaxaxa

  • Zvele

    17. septembar 2021 | 08:04

    Jede se kavjar , pije se dzin , jer ja sam guzonjin sin🤣🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA