≫ 

Prvi ples Kostadina i Valentine - sve izgleda bajkovito! Zvezdan dirnuo govorom na venčanju sina

Tokom romatičanog momenta jasno se videlo koliko su Kostadin i Valentina srećni i zaljubljeni

  • 4

Sin Zvezdana Terzića, Kostadin Terzić i njegova izabranica Valentina Lopičić danas su, 18. sptembra, jedno drugom izgovorili sudbnonosno ''da'', a svadba je upriličena u svečanoj sali jednog luksuznog, prestoničkog hotela.

Valentina blista u beloj, balskoj, venčanici, a na glavi ima dugački veo koji joj se spušta niz leđa, dok je Kostadin u elegantnom odelu.

Tokom prvog plesa mladenaca, sve oči su bile uperene u njih i romatičan momenat tokom kog se jasno videlo koliko su srećni i zaljubljeni.

Zvezdan je održao i govor na venčanju svog sina tokom kog je rekao da je njihovu porodicu od prvog dana osvojila Valentina i da je ne razdavajaju od njihove ćerke Maše.

Kako je izvor za Telegraf Jet set naveo, na spisku je oko 200 zvanica koje će zabavljati orkestar Ace Sofronijevića, uz još šest pevača.

Podsetimo, početkom avgusta su iz porodice Terzić stigle lepe vesti - da će Valentina i Kostadin uskoro drugi put postati roditelji.

Lepa Crnogorka ponovo je u drugom stanju, a radosnu vest saznali su ubrzo nakon rođendanske proslave i krštenja sina Vuka. Oni znaju i pol bebe, te će porodica Terzić biće bogatija za još jednog dečaka.

Prvu fotografiju Valentine i Kostadina sa venčanja pogledajte u galeriji u tekstu, kao i još neke njihove fotografije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PFC

    18. septembar 2021 | 22:29

    E sada može zabrana organizovanja svadbi zbog korone!!!

  • Nexxx

    18. septembar 2021 | 23:58

    E sad jos za snaju da se nadje radno mesto u Zvezdi

  • Jella

    18. septembar 2021 | 23:56

    I sta bi sad. Covek pravi svadbu sa 200+ zvanica??? A sta je sa skolama, problem su deca i 20-tak djaka u razredu. SRAMOTA ZIVA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA