Timotijević o intimnim scenama s Milicom Pavlović, o kojima bruji javnost: Trebalo je da pokažemo...

- Nisam glumac koji samo igra policajce i opasne momke, već kroz druge uloge mogu da pokažem drugog sebe - rekao je Miloš

  • 6
Miloš Timotijević Miloš Timotijević Foto: Nikola Tomić

Glumac Miloš Timotijević kaže da mu je bio veliki izazov da igra kompozitora Vladu u seriji "Pevačica", u kojoj ima dosta eksplicitnih scena, koje je snimio sa pevačicom Milicom Pavlović.

Na pitanje šta je lakše glumiti akcione ili ljubavne scene, on ističe:

- Ako je akciona scena, onda to nije problem dočarati. Razlika je po načinu snimanja, jer duže traje realizacija. Ako je neka scena sadizma, onda je to mnogo veći problem. U “Pevačici” su najosnovnije intimne scene i nije ništa problematično, ni lascivno ili bilo šta drugo. Samo je trebalo pokazati jednu vrstu topline i ljubavi koju imaju Ivana i Vlada u seriji. To je ono na čemu smo radili najviše, da publika i ljudi poveruju da su oni zaljubljeni jedan u drugog.

Miloša je publika u prethodnim serijama i filmovima imala prilike da vidi u ulogama gde se borio sa ljudima koji su sa druge strane zakona. Međutim, ljubitelji serija ga sada gledaju u dručagijoj roli - kao kompozitora Vladu Vidaka u seriji “Pevačica”.

- Obradovao sam se baš kada su mi ponudili nešto ovako. Smatram da nisam glumac koji samo igra policajce i opasne momke, već da kroz druge uloge mogu da pokažem drugog sebe. To me je najviše privuklo da budem u ovom projektu, jer mi je ponuđena uloga koja mi do sada nikada nije nuđena. Naravno, oberučke sam prihvatio - ističe Miloš za Blic.

Na pitanje da li se susreo sa nekim našim kompozitorom, kako bi se pripremio za ulogu u "Pevačici", glumac kaže:

- Ne. Najviše sam razgovarao sa scenaristom Natašom Drakulić oko toga, a konsultovao sam se i sa Aleksandrom Kovač u toku snimanja. Želeo sam da maksimalno dočaram ulogu kompozitora.

- Da momenti kada radim u studiju izgledaju što je moguće više verodostojnim. Čitao sam intervjuje i slušao šta su njihova interesovanja, šta vole da slušaju, koju vrstu muzike, pa sam tako formirao lika. Naravno da mi je najvažnije bilo šta je Nataša napisala i da na osnovu toga napravim lik Vlade.

Inače, Miloševe najzapaženije uloge u poslednjih nekoliko godina bile su one u seriji “Besa” gde tumači inspektora Kocija, potom u “Vojnoj akademiji 3” gde je bio major Vaske i “Južnom vetru“ gde je igrao inspektora Stupara.

U galeriji u tekstu pogledajte Miloševe i Miličine fotografije sa snimanja serije.

Video: Milica prekinula koncert, pošto je tinejdžer pogodio dete flašom: Ono što mu je rekla je brutalno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😍

    19. septembar 2021 | 15:35

    Kako je lep 😍😍😍

  • Mimi

    19. septembar 2021 | 16:03

    Milos je dasa i po a pre svega fantastican glumac

  • Vodolijax

    19. septembar 2021 | 16:18

    Znači pevačice pre što snime pesmu moraju prvo da polože kod kompozitora.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA