≫ 

Srce mi se cepa... Život si mi promenila, sve ti dugujem: Boban Rajović u suzama o Marini Tucaković

- Srce mi se cepa. Nemam više snage da pričam, ne zamerite. Drugi put ćemo, duže, jer ako je iko zaslužio da se pamti i priča o njemu, to je ona - poručio je pevač

  • 4
Boban Rajović i Marina Tucaković

Boban Rajović i Marina Tucaković / Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Boban Rajović je u skoro svakom većem intervjuu uvek naglašavao da mu je Marina Tucaković promenila život napisavši mu prvi veliki hit u karijeri, "Usne boje vina", zbog čega smo ga nakon tragične vesti o njenoj smrti pozvali za komentar.

Nakon trećeg puta se javio na telefon, uplakan, rekavši da je prekinuo nastup usred kog je i saznao za Marininu smrt, te napravio pauzu kako bi se smirio i potom posao odradio do kraja.

Otišla je, ističe, žena kojoj duguje sve što danas ima.

- Nemam reči... Stvarno ne znam, ni odakle početi... Hteo sam za života da zna i upamti koliko sam joj zahvalan na tome što je učinila za mene i uvek sam to isticao, baš zbog toga. Ona mi je život promenila. Njoj sve dugujem. Te godine kada mi je napisala "Usne boje vina" i ubedila me da otpevam tu pesmu, jer sam se ja, budala, nešto opirao... Tada mi se sve okrenulo - počeo je Boban.

- Otišlo je sa njom sve, čitava epoha, ogroman deo mene. Ogroman deo svih nas koji smo imali čast da pevamo njene stihove. Srce mi se cepa. Nemam više snage da pričam, ne zamerite. Drugi put ćemo, duže, jer ako je iko zaslužio da se pamti i priča o njemu, to je ona - poručio je pevač.

Video: In memoriam Marina Tucaković: Ostali smo bez najvećeg tekstopisca, autora najpoznatijih hitova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hmmm

    19. septembar 2021 | 23:57

    Tebe treba proterati, kukas kao, a ovamo pevaš Tomsona…

  • Aaa?

    20. septembar 2021 | 07:05

    Jesi javio Tomsonu?

  • Neko tamo

    20. septembar 2021 | 09:22

    E pa druže to si trebao da razmišljaš i kada si pevao i pesme u hrvatskoj sa ustaškim nabojem... Tada ti nije bilo sveto to da ti je neko iz SRBIJE pomogao i preokrenuo život... BRUKA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA