≫ 

Najzgodniji učesnik ZG surovo iskreno o takmičenju, Mariji i Jeleni: Evo zašto sam hteo da odustanem

Aleksandar Misojčić najzaposlenija je mlada zvezda iz poslednje sezone, iako nije stigao do velikog finala

  • 2
Aleksandar Misojčić

Aleksandar Misojčić / Foto: Instagram/xandermisojcic

Mladi pevač Aleksandar Misojčić je, na iznenađenje mnogobrojne publike čiji je miljenik, u 5. krugu ispao iz poslednje završene Zvezda Granda, ali da to ništa ne znači kada je reč o popularnosti dokazuje i činjenica da je najzaposleniji od učesnika te sezone.

Aleksandar je sada potpuno iskreno sumirao utiske o takmičenju, ističući da je od Jelene Karleuše uvek imao maksimalnu podršku, dok su ga reči Marije Šerifović prilično dotakle.

On se prisetio momenta iz takmičenja kada je zbog komentara žirija skakao od nervoze, a zatim i želeo da odustane.

- Moram da kažem da sam od Jelene Kraleuše imao maksimalnu podršku, čak i kada nisam briljirao zbog treme i svega... Marija je bila ta koja je bila britka na jeziku i u jednom krugu, u lice mi je "sasula" stvari koje mi se nikako nisu dopale. U tom trenutku sam skakao od nervoze, bilo mi je krivo, jer znam koliko znam i koliko vredim - rekao je Aleksandar za Toxic.

- Hteo sam da odustanem od takmičenja i kažem: "To nije za mene", međutim, Ana Bekuta... Čuli smo se odmah i rekao sam: "Ja se ne pojavljujem više tamo". Rekla je: "Čekaj, prenoći, sutra ćemo da pričamo" - ispričao je mladi pevač.

- Onda sam "dao gas". Moje sledeće pojavljivanje je bilo nešto potpuno drugačije, kada je Marija demantovala samu sebe i hvalila me je. Uradilo me je na taj neki inat, bio sam u fazonu "Sada ćete da vidite šta mogu i šta znam" (smeh) - dodao je šarmantni Misojčić.

Mladi pevač važi za velikog zavodnika i miljenika žena, a ističe da mnogi njegovu ljubaznost shvataju pogrešno.

- Vreme je takvo da ljubaznost znaju da mešaju sa udvaranjem, pogotovo je što je moj posao takav što sam ja na udaru, na bini, okružen sam ljudima. Hendlujem, odgovaram na poruke, ljubazan sam prema svima. Iskreno, imao sam nepristojne ponude... - rekao je Misojčić i dodao da nema devojku jer nije mogao da se posveti lepšem polu zbog posla.

Video: Pune ruke para, a ljudi i dalje guraju bakšiš: Zvezda Granda pravi lom na nastupima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vera Joksimović

    25. septembar 2021 | 14:15

    Malo ste neobavešteni kada je reč o nastupima kandidata iz prethodne sezone Zvezde Granda. Preuveličano je da se kaže da ovaj kandidat ima najviše nastupa. Šta je sa ostalim takmičarima, naročito kandidatima iz Beograda koji pune klubove u Beogradu, regionu i Evropi? Očigledno je da se autor teksta pozvao na nečiju izjavu i kao takvu izneo je u javnost tj. u ovom tekstu. Nije uredu da se ovaj kandidat poredi sa ostalima. Bolje se informišite sledeći put. Pozdrav!

  • 🌞

    25. septembar 2021 | 15:42

    Koga briga .🤷‍♀️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA